Training

Sportweek 17 2013

Een nieuwe week en het wordt steeds meer lente. De lange tights komen de kast niet meer uit!
Voor de verandering ruilde ik mijn trainingsomgeving zondag in voor het Amsterdamse Bos, waar ik met vriendlief een rondje liep. Het was een verschrikking om een parkeerplek te vinden, maar uiteindekijk was het in het bos nog redelijk rustig. Omdat vriendlief het nog even rustig aan moet doen met de knie, wandelden we na afloop via de geitenboerderij terug.

Dinsdag kreeg ik het in eens op mijn heupen. Het plan was om een lange duurloop van 16 km te gaan lopen. Maar eenmaal onderweg werd ik recalcitrant en week van de geplande, bekende route af. Onbekende paden, struinen door het bos, mooie uitkijkpunten. Zo mooi! En zo stom dat ik nu pas deze paadjes ontdek! Uiteindelijk waren dit 18 heerlijke kilometers!
Collage sportweek 17

Omdat dinsdag de 3e avond van de Amersfoortse Baancompetitie was, stond donderdag de training in teken van herstel. We liepen een fantastische en gezellige duurloop via de Eem. En ook hier reeën! Twee roedels van 8 en van 5 stuks!

Helaas schoot door een overvolle agenda de training van vrijdag er bij in. Dus alle reden om zaterdag even met flink gas erop in de training bij LGAS te lopen. Het programma van 6 x 4 min in de heuvels gaan je niet in de koude kleren zitten. De laatste tempotraining voor aanstaande dinsdag. Dan loop ik weer de Breakfastrun.

zo: duurloopje (6 km)
di: duurloop (18 km)
do: training Altis, duurloop (9 km)
za: training LGAS (12 km)

Totaal loopkilometers: 45 km
Jaartotaal loopkilometers: 789 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!