Training

Sportweek 17 2014

Rust, rust, rust… Het komt me mijn oren uit. Maar de eerste twee weken na de marathon moet ik het toch echt rustig aan doen. Zondag liep ik met Laura en Kirsten in het Vondelpark, waar ze hun eerste Twice as Nice training organiseerden. Supergezellig en heel erg leuk om deze meiden eens in real life te ontmoeten!

Dinsdag gaf ik training en dat ging deze keer even iets anders dan anders. We begonnen namelijk met de groep bij fysiotherapiepraktijk Geerestein, waar we een presentatie kregen over hoe blessures ontstaan en hoe je ze kunt voorkomen. Daarna gingen we als van ouds aan de bak.

Dan denk je ongeschonden uit de marathon te komen, maar ik voelde al wat trekken in mijn bil… Woensdagavond dus maar even niet lopen en donderdagochtend lag ik bij de fysio op de tafel: een knelzittende zenuw. Nu dus wat rekken en de zenuw flossen en gewoon lekker rustig aan doen…. Dus zaterdag geen Breakfastrun in Hendrik-Ido-Ambacht… shit…

Geen wedstrijd betekent niet dat ik helemaal niet mag lopen, maar volle bak is er even niet bij. Dus nu kon ik vrijdags gewoon meedoen met de trainingsvormen tijdens onze runninginstructor opleiding. Zo kon ik toch nog wat kilometertjes maken.

zo: Twice as Nice (5 km)
di: training geven (6 km)
vr: cursus runninginstructor (9 km)

Totaal loopkilometers: 20 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 757 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!