Training

Sportweek 17 2017

De focus lag deze week vooral op hardlopen. De handen hebben nog steeds gekke plekjes, vrijdag staken er naalden in mijn schouder en mijn benen zijn nu even de enige onderdelen van mijn lijf die normaal lijken te functioneren. Prima, met hardlopen vermaak ik me ook prima! Helemaal met de kilometers die ik deze week maakte!!

Zondag
Dit is een dag die de titel ‘epic’ mee krijgt! Wat een gave dag om voor Anita met zo’n 20 Nederlandse Anitameisjes af te reizen naar Antwerpen om de Antwerp 10 miles te lopen! Een waanzinnig gezellige dag. 16,1 kilometer lang feest! Héérlijk gelopen en dan nog onverwachts een pr (whahhaaaa, hilarisch, lees mijn verslag) lopen!
Anita Active Anwerp 10 miles
Maandag
Zo lekker van een ‘wedstrijddag’: een verplicht mezelf opgelegde rustdag! Niet dat ik nou gisteren uit mijn dak ben gegaan, maar ik merk dat 16 kilometer op asfalt best een aanslag is op de voetjes. En aangezien die de afgelopen week al lastig waren, gunde ik ze een beetje extra rust.

Dinsdag
Wat een kou! Het lijkt wel winter! Wat een tegenstelling dan ook tijdens het geven van de looptraining, waar de lopers de kleren uit gooide en ik na afloop thuis met een hete choco zat op te warmen!
18157941_1394311537296875_1308808100905151532_n
Woensdag
Een sportief dagje vandaag. Ik startte de woensdag met Oly en koffie. Dit keer een beetje een rustige training want de spierpijn van zaterdag was net over! De overhead oefeningen dus een beetje aangepast naar mijn mogelijkheden en vooral lekker relaxt en gefocused getraind.
’s Avonds brandde Koningsnacht los in Amersfoort met de Koningsnachtrun, die dwars door het centrum ging. Superleuk! Heel gezellig sfeertje en met 180 oranje gekleede mensen door de stad rennen is gewoon superleuk!
Koningsnachtrun
Donderdag
Koningsdag! Onverwachts veel spierpijn na de twee trainingen van gisteren. Ik zou bijna denken dat ik een ijzertekort heb! Dit is waanzin! Na ja, dan maar lekker rondwandelen in Amersfoort en pilsen op W.A.
18193790_1393165587411470_8251389101645034304_n
Vrijdag
Tripje fysio op de vroege morgen, dus noodgedwongen vandaag (weer) een rustdag. Want ik had eerlijk gezegd, na de vorige behandeling, niet verwacht dat ik zoveel reactie zou hebben van de dry needling! Deze fysio (die ik goed ken van heel erg ráák prikken…) stelde een net iets andere diagnose dan de vorige, waardoor haar aandacht uitging naar een paar andere plekjes op rug, schouder en arm… AAAAAU!!! Goeie dag! Toen de naald er al lang uit was reageerden mijn spieren nog! Oftewel, die naalden waren echt nodig. De rest van de dag had ik een lamme arm. Maar wel eentje die ontspannen was!

Zaterdag
De dag startte ik met een algemene ledenvergadering van de OCRA bij Flevonice. En als je er dan toch bent, kun je maar beter even een beetje rondhobbelen, dus dat deed ik naderhand met MIT-genootje Charlotte. Lekker rustig aan lopen, doen wat de arm en handen toelieten en vooral niet te gek. Want zondag staat een tripje Boom op het programma. O ja en vergeten foto’s te maken…

Totaal loop kilometers deze week: 33 km
Jaartotaal loopkilometers 2017: 359 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!