Training

Sportweek 18 2014

Na twee weken van ongelooflijke inactiviteit voor mijn doen, heb ik deze week meteen iets meer gedaan dan eigenlijk gepland was… Zondag zeek het van de regen, wat een baggerweer! Maar omdat ik zaterdags op de Expo in Antwerpen had gestaan met Herzog Medical, moest er wel gelopen worden. Samen met vriendlief trotseerden we de regenbui en kwamen we zeiknat maar voldaan weer thuis.

Maandags is er, normaal gesproken, baantraining. Ik dacht lekker wat rondjes mee te dartelen, totdat ik overdag zag dat de baan ingeruild zou worden voor de trappen van de zandafgraving in Maarn… oeps… Die voelde ik wel! Dinsdag dan maar even rustig aan doen. Ik gaf training en ik had… had… helemaal niet hoeven te lopen. Zij het niet dat ik mijn fietssleutel verloor en dus nogmaals de hele route af kon leggen…

Woensdag racete ik vanuit mijn werk naar Eindhoven. Wat ik daar moet doen? Via Run2Day werden vijf trainingsavonden georganiseerd in samenwerking met Adidas en Stadswild. Op deze avond konden we de nieuwste Adidas BOOST Energy 2 testen terwijl we door Angelique, Juri en Nakko afgemat werden met een pittige Stadswild training.

Omdat ik donderdag weer op de behandeltafel lag bij de fysio voor die dwarszittende zenuw, besloot ik donderdag maar es even een rustdagje in te lassen. Vrijdag had ik namelijk weer trainerscursus en dat betekent 3 uur lang praktijk met allerlei trainingsvormen. Hartstikke leuk en ook intensief. Maar voordat ik vrijdag naar cursus ging moest ik eerst nog even mijn eigen fiets jatten. Lopend heen, slijptop er in en fietsend weer terug.

Zaterdag hadden we een bijzondere training. Onze oudste loopster van LGAS nam afscheid. Met een grote groep legden we onze training af, die toch wel een beetje een weemoedig tintje had. Josefien bedankt lief trainingsmaatje!

zo: duurloop (12 km)
ma: training LGAS, fartlek (10 km)
di: training geven (7 km)
wo: Stadswild (6 km)
vr: testrondje New Balance (3 km)
vr: cursus runninginstructor (10 km)
za: training LGAS, 8 x 3 min (8 km)

Totaal loopkilometers: 56 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 813 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!