Training

Sportweek 19 2017

Deze week werd me één ding pijnlijk (spierpiiiiijn!!) duidelijk: er is werk aan de winkel! Ik geloof dat ik de hele week spierpijn heb gehad! Ok, dit was dan ook niet de meest lichte trainingsweek. Met als uitschieter ‘even’ een 30 kilometer op vrijdag… Oeps…

Zondag
De eerste OCR-race van dit seizoen: de Strongmanrun in Rotterdam. Ik had na de Spartacusrun mijn mojo weer terug! Maar die leek vandaag wonderbaarlijk genoeg weer even pleite te zijn. Onderweg had ik er wel weer zin in, maar mijn lichaam protesteerde aan alle kanten! Ik liep als een dweil en voelde me ook een dweil. Dit ging niet als gepland, jammer genoeg. Maar he, de kop is er af! Dat er nog maar veel mooie OCR’s mogen volgen dit jaar. Alleen die was na afloop…
18275154_1402071306520898_6884456125953617972_n
Maandag
Jeetje alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden! Niet alleen had ik overal spierpijn, maar doordat ik me als een lomperik over de obstakels had geworsteld, zag ik ook aardig blauw, geel en paars. Volgens mij moet er hier iemand aan techniek gaan werken…

Dinsdag
Ze zeggen altijd dat de tweede dag de spierpijn erger is. Dat klopt. De enige beweging vandaag was een wandeling richting mijn ouders. Daar bleef ik meteen het Eurovisie songfestival kijken. Hi-la-risch! Vooral de verschrikkelijke acts, heerlijk leedvermaak!
IMG_20170509_213120
Woensdag
Met nog een beetje spierpijn crosste ik vanochtend naar de Oly-les, Zin in! Ook in koffie. Mooie combi vind ik dat. Vandaag weer volop aan het snatchen, waarbij ik, vanwege een wat dwarse schouder/bovenarm me echt puur op de techniek focuste. Een heerlijke training gedraaid!
VID_20170510_095207

Donderdag
Wat een lekkere WOD vanochtend! Twee rondjes met hardlopen, snatches en toes 2 bar en vervolgens nog een toetje van 5 rondjes sit ups en balans oefeningen. Heerlijk getraind en de rest van de dag barstensvol energie. En yes, vanavond weer songfestival! Was nog even spannend bij de finale, maar Og3ene is doooooorrrr!

Vrijdag
Ik had zin in een lange duurloop. Ik ben weer lekker op dreef, de voetjes doen het goed, dus opbouwen met die handel! Na de Bevrijdingsvuurloop van vorige week vrijdag vond ik het vandaag tijd voor een route van 25 kilometer. Ik had een route via afstandmeten.nl uitgezet en het weer leek me gunstig gezind te zijn. Ik kwam er onderweg alleen achter dat een pad niet meer bestond, dat leverde me al extra meters op. Een ander pad was verboden toegang, want privé terrein, nóg meer meters… En toen ik bij het oerbos in Leusden kwam, wilde ik het toch even zien, dus een rondje er om heen. Op 25 kilometer stond ik nog midden in het bos! Kak! Uiteindelijk tikte mijn klokje precies de 30 kilometer aan toen ik voor de supermarkt stond. Need fooooooddd!
18342720_1406288359432526_7043371752104471858_n
Zaterdag
Een betere voorbereiding voor Meet Me At The Bar was misschien verstandig geweest. Maar omdat vandaag vooral de lol centraal staat, nam ik de lamme poten van gisteren voor lief. En de spierpijn van donderdag. Wat een geweldige dag was dit weer!
Meet Me At The Bar CrossfitMet ruim 60 Crossfitters uit heel Nederland werkte ik me door drie WOD’s heen, tussendoor lekker chillen op ligzakken en hamburgers eten. En vervolgens nog met de loting een pot whey proteïnen van Fitnesspro winnen!
Meet Me At The Bar Crossfit

De dag eindigde op de bank met het Eurovisie Songfestival. Tijdens de stemming viel ik in slaap (booooooring) om met het gejuich voor Portugal wakker te schrikken. Tijd om naar bed te gaan!

Totaal loop kilometers deze week: 46 km
Jaartotaal loopkilometers 2017: 446 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!