Training

Sportweek 20 2012

ma: baantraining Altis, 3 x (400-200) (7 km)
di: Amersfoortse Baancompetitie 1500m (5 km)
do: duurloop (10 km)
vr: Domburgloop 8 km (10 km)

Totaal loopkilometers: 32 km
Jaartotaal loopkilometers: 669 km
Weekgemiddelde: 33 km

Deze week staan er 2 wedstrijdjes in de planning. Dinsdag de 1500m van de Amersfoortse Baancompetitie en vrijdag de Domburgloop. Daarom werd er maandag enkel losgelopen met een kort programma. Ook nog even de spikes uit de kast getrokken en de laatste 200m even op 1500m tempo gelopen. Dat ging prima, maar de enkel blijft met voorvoetlanding wel wat gevoelig. Dinsdag even doorbijten en hopelijk een pr er uit raggen!
Dat liep dus totaal anders dan gepland… wat een desillusie. De enkel was ook even flink gevoelig, maar de volgende dag was de irritatie al weg. Voor de zekerheid, mede door een stijve linkerkuit, werd er donderdag pas losgelopen. Voor de verandering eens samen met Snellerijk en Anneke. Het plan was om een rondje van 5 km te lopen, maar het ging zo lekker dat we de afslag hebben genomen voor 10 km.
Na de krachttraining donderdag merkte ik dat de baanwedstrijd toch wel zijn weerslag heeft op de benen. De Domburgloop werd vrijdag daarom ook niet voluit gelopen, maar als duurloop.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!