Training

Sportweek 21 2014

Ik wist niet dat ik twee keer in één week kon sterven. Nou, ik heb het gedaan! Zondag reed ik in de stromende regen en ijzige kou in Berlijn de Velothon. Ik was zo ongeveer onderkoeld geraakt en was zo blij dat ik eindelijk thuis onder een loeiend hete douche stond! Maar achteraf ben ik toch best trots. Ik kan wel een duidelijke conclusie trekken: ik ben een mooi-weer-fietser.

Omdat ik nauwelijks (lees: niet) getraind had voor de Velothon, leverde me dat een paar stramme kuiten en bovenbenen op. Daarom werd er een paar dagen niet gelopen. Tel daar bij op een bezoekje fysio en een avondvergadering en het was al weer vrijdag voordat de loopschoenen aan gingen. Sinds een tijdje schrijf ik maandelijks een gastblog op Runners-high.nl, maar Tim had ik nog niet in real life ontmoet. Daar kwam dus vrijdag verandering in tijdens een duurloopje door het Amsterdamse Bos. Geen idee waar we heen liepen, maar we liepen heerlijk en voordat we het wisten waren we 14 kilometer verder, maar nog lang niet uitgekletst!

Eigenlijk nog een reden waarom ik deze week niet zo heel veel deed was om Iron Viking. Na lang getwijfel, maar door zoveel enthousiaste verhalen om me heen eigenlijk een beetje overgehaald om het toch maar gewoon te doen. “Gewoon” even de Iron Viking lopen. Laat dat gewoon maar achterwege. Ik stierf zaterdag voor de tweede keer in een week… Verslag volgt snel!

zo: Velothon 120 km
di: training geven (2 km)
vr: duurloop (14 km)
za: Iron Viking (42 km)

Totaal loopkilometers: 58 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 962 km
Weekgemiddelde: 47 km

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!