Training

Sportweek 22 2012

ma: duurloopje (7 km)
di: Amersfoortse Baancompetitie, 800m (5 km)
do: baantraining Altis, 10 x 200m (9 km)
vr: bootcamp (6 km)
za: training LGAS , heuveltraining (9 km)

Totaal loopkilometers: 36 km
Jaartotaal loopkilometers: 745 km
Weekgemiddelde: 34 km

Met de Amersfoortse Baancompetitie dinsdag werd er maandag een duurloopje gedaan. Aangezien het Tweede Pinkserdag was, was er ook gaan baantraining. Maar goed ook… de benen wogen als lood! Een normaal duurtempo was nauwelijk vol te houden. Hopelijk betekent een slechte generale een goede uitvoering.
Maar de uitvoering ging zo, zo… Gelukkig voelde ik me er iets minder slecht onder dan onder de 1500m van 2 weken terug.
De benen waren door het lopen op spikes donderdag nog erg zwaar, waardoor de 200-tjes in een tempo van 25s-100m gingen. Lekker rustig aan, maar ik voelde de beentjes wel een beetje.
Vrijdag werd er iets totaal anders gedaan… bootcamp! Door SportOptimaal en trainer Hardloper werd er een hele leuke en gevarieerde bootcamp training georganiseerd. Met allerlei krachtoefeningen, core stability, boomduwen, boomtikkertje en nog een piramide rennen. Heel erg leuk, gezellig en zeker voor herhaling vatbaar! Laat mudmasters maar komen! De benen waren na het mtb tochtje naar en van Amerongen goed leeg.
Dus dacht ik zaterdag een beetje rustig aan te moeten doen met de heuveltraining. Dat liep ook al weer anders dan gedacht. Het ging namelijk best lekker! Tempo zat er goed in. Alleen had ik steeds de mazzel dat we met een trioloopje steeds omhoog tempo moest open. Maar in ieder geval waren de benen weer los.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!