Training

Sportweek 22 2013

Een fantastisch begin van de week! Ik liep een pr op de 5 km tijdens de Leiden Marathon! Dat ging niet geheel zonder slag of stoot en zondag 2 juni neem ik revenge!

Maandag had ik een verplichte (mezelf opgelegde) rustdag. Niet dat ik last van de benen had, maar beter voorkomen dan genezen. Dinsdag gingen de loopschoentjes weer aan en genoot ik van het heerlijke weer in het bos tijdens een lange duurloop. Kon ik meteen de opdracht van Sportrusten in de praktijk brengen: vogels kijken. Na 15 kilometer waren de benen wel echt leeg.
429993_516589785069059_840249361_n

Omdat de Altis milagroep dinsdag de afsluitende 800m van de Amersfoortse Baancompetitie liep, liepen we donderdag een mooie duurloop langs de Eem met een paar tempo’s. Die gingen pittig, harder dan mijn 5 kilometertempo, maar het ging lekker.

Vrijdag werd de eerste RunAlongRun gelopen met Anne. Dit leidde tot een ongelooflijk gezellig dagje, mooie kilometers, mijn 1000e kilometer van dit jaar en een overheerlijke lunch. Met de wedstrijd van zondag in de planning liep ik zaterdag tijdens de training in Amerongen alleen wat los, terwijl de groep een heuveltraining aflegde. Ik weet het wel te plannen.

zo: Leiden Marathon, 5 km (8 km)
di: duurloop (15 km)
do: training Altis, duurloop met tempo’s (10 km)
vr: RunAlongRun (10 km)
za: loslopen (6 km)

Totaal loopkilometers: 49 km
Jaartotaal loopkilometers: 1.010 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!