Training

Sportweek 23 2012

di: training Altis, 6 x 800m (11 km)
vr: duurloop (13 km)
za: training LGAS , 5-4-3-2-1 min (9 km)

Totaal loopkilometers: 33 km
Jaartotaal loopkilometers: 778 km
Weekgemiddelde: 34 km

De training van maandag werd overgeslagen. Vanaf zondagavond voelde ik me al niet lekker, buikpijn, misselijk… bah! Dinsdag ging het iets beter, dus besloot ik toch maar naar de baan te gaan. Buik was wel gevoelig, maar ondanks dat liep ik de 6 x 800m toch lekker door! En als afsluiter nog een paar keer met startblokken gestart. Heerlijk! Na de training alleen weer 2 keer zoveel last van de buik… Ben dus nog niet fit.
Dus werd er vrijdag pas gelopen, al gooide het weer bijna roet in het eten. Wat ging het tekeer met hoosbuien! In de avond was het een stuk rustiger (lees: droger) en heb ik alsnog een heerlijke tempo duurloop gelopen via Maarn en het Henschotermeer. En wat was ik blij dat dat het toilet open was! Want de buik… laat ik het daar maar niet over hebben…
Dat ik vrijdag een pittige duurloop had gelopen voelde ik zaterdagochtend toch wel een beetje tijdens het inlopen, zware benen. Maar gedurende de training eigenlijk totaal geen last van! De 5-4-3-2-1 minuten gingen eigenlijk behoorlijk soepel.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!