Training

Sportweek 24 2014

Damn wat ging mijn duurloopje zondagochtend moeizaam. De benen hadden er even totaal geen zin in. Kwam dat door de pittige trainingen van afgelopen week of door de temperatuur? Even een dagje respijt dus en dat kwam goed uit met Pinksteren want ik heb goed van het mooie weer genoten. Ik denk iets te goed want dinsdag voelde ik me de hele dag beroerd… Zelfs zo beroerd dat ik ’s avonds op de bank lag in plaats van training stond te geven! Zonnesteek opgelopen?

Gelukkig was ik woensdag weer in orde, maar lag ik bij de manueel op tafel. Weer geen training dus. Kak, hoe moet dat nou met de kilometers? Donderdag kon ik eindelijk weer de benen strekken op de baan. Het was fantastisch loopweer, genieten dus!
Omdat ik iedere ochtend, als ik naar kantoor rijd, geconfronteerd wordt met vroege-vogel-lopers, stond ik vrijdag ook vroeg naast mijn bed om in de ochtend een duurloopje te doen, die volledig uit de hand liep… En dat met een halve marathon zondag in aantocht.

Zaterdagochtend dus behouden gelopen tijdens onze Berlijn marathon clinic in Amerongen. De ochtend begonnen we met een berg aan informatie over voeding en drinken tijdens de marathon om het drinken vervolgens in de praktijk te brengen. Althans, voor de rest van de groep, niet voor mij. Ik heb alleen wat los gelopen met het oog op morgen.

zo: duurloop (11 km)
do: baantraining Altis, 4 x 600m (7 km)
vr: duurloop (14 km)
za: loslopen (4 km)

Totaal loopkilometers: 36 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.067 km
Weekgemiddelde: 45 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!