Training

Sportweek 25 2014

Voor het eerst sinds lange tijd liep ik zondag weer een halve marathon in wedstrijdverband. Dat ging niet van een leien dakje! Ik voelde me ondanks een pr, niet echt euforisch. Zoals ook na de wedstrijd Nederland-Australië. Dat was ook al zo onbevredigend, ondanks de overwinning.

Dat ik diep was gegaan merkte ik de dagen er na. Mijn benen waren pap! Dus tijdens het training geven liep ik achteraan met de groep mee en woensdag liep ik nog even een stukje los na de fysiobehandeling. Pas donderdag merkte ik dat ik weer enigszins hersteld was van de halve marathon, maar de baantraining liep ik op halve kracht. Zaterdag staat er namelijk een wedstrijdje in de planning.

De Heuvelrugloop in Maarn is een jaarlijks feestje! Niet alleen lopen we door een prachtige omgeving, na afloop is er nog een party op het plein waarbij heel veel bekenden rondlopen. Supergezellig dus! Na een keiharde start zakte ik als een plumppudding in elkaar… Toch won ik nog in mijn categorie. Dacht ik een minuut langzamer te zijn dan vorig jaar, het waren maar een paar seconden. Toch niet tevreden met mijn tijd, waardoor ik besloot zondag niet van start te gaan op de 5 kilometer van Flow Eindhoven.

zo: Halve marathon Amersfoort (22 km)
di: training geven (2 km)
wo: loslopen (4 km)
do: baantraining Altis, 4 x 800m (9 km)
za: Heuvelrugloop, 4,2 km (7 km)

Totaal loopkilometers: 44 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.111 km
Weekgemiddelde: 45 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!