Training

Sportweek 26 2011

ma: baantraining AV Altis, loslopen (9 km)
di: duurloopje (5 km)
za: training LGAS, 6-5-4-3-2-1 min (9 km)

Totaal loopkilometers: 23 km
Jaartotaal loopkilometers: 527 km
Weekgemiddelde: 20 km

De Utregse Meidenloop sloeg erin. Of was het de massage na afloop? Of het enorme warme weer? Of een combi? In ieder geval liep ik maandag op de baan het programma niet mee. Al bij het inlopen voelden mijn onderbenen zwaar. Lekker losgelopen dus. Ook dinsdag werd er met de rem op gelopen. Het was snikheet om gas te geven, dus een kort duurloopje rond Schagen werd nog net voor de storm afgelegd. Überhaupt gestoord om met dat weer te gaan lopen, maar hee, ik ben niet voor niets koppig!
Woensdag werd mijn nieuwe woonomgeving op de mtb ontdekt… Tja… plat, winderig en saai. Meer valt er bijna niet over te zeggen. Voor een kort duurloopje kan ik me hier wel vermaken maar voor het langere werk ga ik voortaan toch maar terug de duinen in!
Van de zware benen had ik bij de training bij LGAS zaterdagochtend geen last meer. Ondanks een pittige krachttraining op vrijdag werd het tempo er lekker opgegooid in een programma van 6-5-4-3-2-1 minuut, met 2 minuten rust. Vooral de laatste 3 gingen lekker hard. Dusdanig hard dat de terugweg op de mtb toch niet echt het lekkerste fietstochtje was… Beentjes zijn voor deze week op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!