Training

Sportweek 26 2013

De week werd zondag afgetrapt met een shoot voor InknBurn. Met een ongelooflijk leuke groep lopers hebben we een deel van de collectie van InknBurn op de foto gezet. Wat was dat gaaf! Niet dat we hele afstanden hardgelopen hebben, maar ik kreeg wel zin om weer eens in Kwintelooyen te gaan lopen. Daar ben ik al zo lang niet meer geweest. Niet vergeten op het to do lijstje te zetten!

Standaard op maandag wordt er een runchbreak gelopen. Samen met 2 collega’s trotseerden we een enorme hoosbui en kwamen we doorweekt terug op kantoor… Volgende keer toch eerst maar even buienradar checken…
Die buienradar gaf voor dinsdagavond perfect loopweer aan. Dat kwam mooi uit, want we liepen 300-400-500-600-700-800m met de voorlaatste 100m steeds versnellen. Ik kwam behoorlijk dicht tegen de verzuring aan, maar liep een heerlijke training!

Vanwege mijn werk lukte het me pas om vrijdag weer de schoenen aan te trekken voor een langzame duurloop van 16 kilometer. Enerzijds moet de omvang uitgebouwd worden voor Fantomes en anderzijds zit ik momenteel nog vol in de wedstrijden. Zondag loop ik de 5 kilometer tijdens de Meidenloop in Utrecht.

Dus werd er zaterdag tijdens de training enkel losgelopen. Ondanks dat ging ik zwaar de verzuring in… Mijn kaak- en lachspieren hadden het zwaar te verduren… Maar ik ben klaar voor de Meidenloop!

ma: runchbreak (10 km)
di: baantraining Altis, 300-400-500-600-700-800m (9 km)
vr: duurloop (16 km)
za: training LGAS, 12 x 1 min (9 km)

Totaal loopkilometers: 44 km
Jaartotaal loopkilometers: 1.180 km
Weekgemiddelde: 45 km

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!