Training

Sportweek 26 2014

Variatie is de sleutel tot succes. Als dat zo is, kan mijn wedstrijd morgen niet meer kapot! Of toch wel? Afwisselend was deze week in ieder geval wel! Met zondag een rustdag vanwege de Heuverugloop de avond er voor, startte mijn trainingsweek maandag op de baan tijdens de wedstrijd Nederland-Chili. Soepeler dan gedacht, maar wel behouden gelopen liepen we een oplopend programma van 1-3-5-7-9 minuten. We ja, ik was niet de enige! Er waren toch nog zo’n 30 lopers paraat!

Dinsdag liep ik achter mijn trainingsgroep aan, die een fartlektraining onderging. Niet iedereen mocht voluit, want een aantal had dit weekend een wedstrijd gelopen. Mijn benen voelden nu ok, en daarom werd er woensdag een lange langzame duurloop gelopen. Ondanks een lange dag werken ging het eigenlijk helemaal niet zo verkeerd. Al voelde ik de benen aan het einde van de rit wel. Daarom donderdag een rustdag, wat ook niet anders kon vanwege een cursus na werktijd.

Vrijdag zat ik eerst in de sportschool, waarna ik eigenlijk een best wel onverwacht en ongepland rondje liep. Ik moest even langs de opticien en in de tussentijd dacht ik even een stukje te lopen. Het rondje dat ik in gedachte had bleek alleen iets langer te zijn, maar de tempoblokken gingen zo lekker dat ik nog best even door had kunnen gaan.

Met morgen de Meidenloop in Utrecht werd er zaterdag niet gelopen. Heb je de hele dag de tijd, loop je niet! Moeilijkste dag van de week…

ma: baantraining LGAS, 1-3-5-7-9 min (10 km)
di: training geven (5 km)
wo: lange duurloop (23 km)
vr: duurloop met tempoblokken (12 km)

Totaal loopkilometers: 50 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.161 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!