Training

Sportweek 27 2011

ma: baantraining AV Altis, 10 x 300m (11 km)
wo: Henschotermeergames, run-swim-run (6 km)
do: baantraining AV Hylas, 200-400-600-800 (7 km)

Totaal loopkilometers: 24 km
Jaartotaal loopkilometers: 551 km
Weekgemiddelde: 20 km

De week begon met een bezoekje aan de fysio. Tijd om even een paar knopen uit de kuiten te laten drukken. Omdat ik ook al een week of 8 last heb van mijn linkerarm daar ook maar even naar laten kijken. Stond ie toch ff op z’n neus te kijken!
– Hij zei: “Wat heb jij gedaan?”
– Ik: geen idee, hoezo?
– Je bent scheef…
– O…
– Nee, je sleutelbeen is ontwricht…
– He??? Oekendanou????
Ja dat was een goeie vraag, want het bleek een typische volleyballersblessure. En laat ik nou net niet aan volleybal doen… Sleutelbeen terug gezet en een weekje rustig aan doen.
Dus de maandagavondtraining werd ontspannen gelopen. Goh, wat zat ik in ene lekker los zeg!
Woensdag waren de Henschotermeergames. Ik zou de run-swim-run gaan doen, maar besloot uiteindelijk om het zwemmen maar te skippen. Uiteindelijk 2 rondjes om het Hens gelopen en toch wel reactie in de schouder.
Bij Hylas liep ik daarom donderdag ook buiten het reguliere programma om wat voor mezelf. Een intervalletje van 200-400-600-800m met de helft rust. Dat ging op zich goed, maar ik liep niet ontspannen, bang dat ik de schouder toch te veel te belastte, en besloot na de 800 de piramide niet meer naar beneden af te bouwen.
De reactie in de arm werd er ook niet minder op, dus helaas de training van zaterdag overgeslagen. In plaats daarvan in de huiskamer met het WK atletiek junioren core stability gedaan en als zo de zon gaat schijnen ga ik nog even een tochtje op de mtb maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!