Training

Sportweek 28 2012

di: duurloopje (14 km)
do: trailrun (9 km)
za: training LGAS, 4-3-2-1-1-2-3-4 min (11 km)

Totaal loopkilometers: 34 km
Jaartotaal loopkilometers: 907 km
Weekgemiddelde: 32 km

Het weekgemiddelde gaat me toch wat te ver naar beneden. Deze week dus toch weer wat meer rennende kilometers. Het is dan wel vakantie en mijn lijf mag ook wel eens rust, maar als er nieuwe trailschoenen gekocht worden, moeten ze getest worden ook!
Dus na dinsdagochtend eerst in de omgeving van Woudenberg mijn vertrouwde rondje gelopen te hebben, werd er donderdag een trail gelopen in het Cannerbos bij Maastricht. Een paar dagen weg is niet compleet zonder de omgeving te verkennen, dus gingen de schoentjes de Sint Pietersberg op en af, via steile wanden waar je met handen en voeten omhoog moest, en ook de Jezuitenberg werd bedwongen. In 9 km toch ruim 200 hoogtemeters gemaakt! Moet ik vaker doen… is leuk!
En met het natte weer was het bos zaterdag ook in prima staat om met de trailschoenen rond te ploegen. De metertjes van donderdag dacht ik bij het inlopen nog wel een beetje te voelen, maar met het hoofdprogramma leek ik er geen last van te hebben. Met 4-3-2-1-1-2-3-4 min met 1 min rust was het een pittige traing. Maar die Amerongse heuvel stelt niets meer voor…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!