Training

Sportweek 28 2013

De week begon niet zo goed, ik was echt even niet fit. Niet zo zeer van alle trainingen, maar gewoon lamlendig, hoofdpijn, misselijk. Vooral in de ochtend miserabel en gedurende dag voelde ik me steeds wat beter. Om de volgende ochtend, na een nacht mezelf dol gewoeld te hebben, weer beroerd te zijn.

Dinsdagavond voelde ik me ok en de training ging wel redelijk. De piramide die we liepen had eigenlijk tweemaal een 800m er in zitten, maar de benen liepen vol en met de 3000m net achter de rug besloot ik er eentje te skippen. Woensdags nog steeds hetzelfde verhaal met de gezondheid maar ’s avonds voelde ik me weer prima. Een mooie duurloop op mijn nieuwe Boostjes liep ik.

Op de racefiets reed ik donderdag naar de baan om daar een training op 5000m tempo te doen. Mooie generale voor volgende week! Al ging het niet gemakkelijk… Het zal nog een harde dobber worden om mijn doel te willen halen. Vervolgens kon ik de benen losfietsen terug naar huis.

Na de krachttraining vrijdag, waarbij ik veel te fanatiek te keer ben gegaan, gebruikte ik de zaterdagochtend training om de route van de RunTwitterRun nog even te checken. Het programma met 5 x 4 minuten leende zich daar  prima voor!

di: baantraining Altis, 200-400-600-800-600-400-200m (9 km)
wo: duurloop (13 km)
do: baantraining Altis, 3 x 800m en 3 x 300m (10 km)
za: training LGAS, 5 x 4 min (8 km)

Totaal loopkilometers: 40 km
Jaartotaal loopkilometers: 1.271 km
Weekgemiddelde: 45 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!