Training

Sportweek 28 2014

Na de bomvolle trainingsweek van afgelopen week, begon ik deze week wat rustiger. Noem het stilte voor de storm. Want dit weekend zit ik in Houffalize om ‘even’ vijf trails in drie dagen te verwerken tijdens de Asics Xtrails series. Vooral mentaal verwerken.

Maar eerst gaf ik dinsdag training. In de stromende regen! Ondanks dat waren er 20 die hards op komen dagen. Gelukkig (voor mij) hadden we een vrij kort hoofdprogramma, waarna de liefhebbers bij een podoloog in opleiding voor haar onderzoek de stand van hun voeten konden laten meten.

Woensdag stond een bezoekje aan de fysio op het programma. Omdat ik die avond een vergadering van mijn werk zou hebben, gaf me dat mooi de tijd om na de behandeling even uit te lopen langs de Kromme Rijn. Het is en blijft een fantastisch mooi gebied om te lopen. Zo lekker vlak ook… Want met mijn hoofd was ik al in Houffalize voor de Asics Xtrails series.

Donderdag na het werk reden we richting de Ardennen naar een heel leuk hotel in Houffalize, Hotel du Commerce (aanrader!). Vriendelijk ontvangen en een fantastische kamer! Snel naar bed want de volgende dag stond de eerste etappe op ons te wachten, Endorfine Trail. ’s Avonds volgde nog de Petzl Night Trail. Na een lange dag en een korte nacht liepen we zaterdagochtend weer een pracht van een trail, met in de avonduren de beruchte ‘kamikaze’ trail… Tot nu toe heb ik alles overleefd. De komende dagen zul je uitvoerig mijn verhalen kunnen lezen.

di: training geven (2 km)
wo: duurloop (10 km)
vr: Asics Xtrails series, Endorfine (25 km)
vr: Asics Xtrails series, Petzl Nighttrail (12 km)
za: Asics Xtrails series, Team trail de Pins (13 km)
za: Asics Xtrails series, Red Bull Sprinter (4 km)

Totaal loopkilometers: 66 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.299 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!