Training

Sportweek 29 2011

ma: baantraining AV Altis, 10 x 300m (11 km)
wo: duurloopje (4 km)
do: baantraining AV Hylas, 4 x 200, 1 x 60m 1 x 80m (7,5 km)
vr: Trackmeeting Wageningen, 800m (4 km)
za: training LGAS, loslopen (4 km)

Totaal loopkilometers: 30,5 km
Jaartotaal loopkilometers: 607,5km
Weekgemiddelde: 21 km

WAUW, de fysio heeft gouden handjes! Na een behandeling op maandagmiddag liep ik ’s avonds op wolkjes! De schouder was ook onder handen genomen en was behoorlijk gevoelig. De eerste series van 300m liep ik dan ook totaal niet ontspannen. Maar die ontspanning kwam er uiteindelijk wel in. Iets te veel… We liepen keurig onze tempo’s, maar met veel geklets en de meervoudige wave kan dit de volgende keer best een tempogroepje sneller…
Dinsdag had ik geen tijd om te trainen vanwege mijn werk, maar woensdagochtend was er tijd voor een kort duurloopje van 4 km. Lekker ontspannen, superlekker weertje!
En met het besluit om vrijdag een 800m in Wageningen te lopen, werd er donderdag op de baan ontspannen gelopen met een paar versnellingen in wedstrijdtempo. Ben ik klaar voor een pr op de 800m? Fysiek wel, maar ik denk dat ik technisch, vooral qua tempogevoel, nog veel kan winnen. We zullen zien.
Dus vrijdags de baan op wat zaterdags leidde tot behoorlijk gevoelige onderbenen en en stijve hamstrings. Het hoofdprogramma van de training deed ik niet mee, maar heb wel even lekker los kunnen lopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!