Training

Sportweek 29 2012

zo: bootcamp (5 km)
ma: baantraining LGAS, 3 x (400-300-200-100m) (9 km)
vr: duurloop (14 km)
za: training LGAS, heuveltraining (9 km)

Totaal loopkilometers: 37 km
Jaartotaal loopkilometers: 944 km
Weekgemiddelde: 33 km

De bootcamp van zondag leverde zowaar best wat spierpijn op! Maar toch werd er maandag een pittige baantraining gelopen. Vanaf nu voorlopig op maandags in Doorn op de kazerne van het Korps Mariniers. Een mooie locatie, waar de storm- en touwbaan stiekem naar me lonken… Maar ik kon me inhouden en me concentreren op de baantraining van 3 x (400-300-200-100m). En dat ging in een behoorlijk pittig tempo. De 400 en 300 metertjes kon ik met een beetje uitkienen meelopen met Gert-Jan en Erik, die 1000-tjes liepen. Ze liepen een behoorlijk tempo en na de training was ik ook goed leeg.
Dinsdag was het weer de beurt aan de manueel therapeut om me onder handen te nemen. Ik zat nog vaster dan de vorige keer! Er werd dus vrijdag pas weer gelopen, een langzame duurloop van 14 km. Ik heb daarvoor een supermooi rondje, waarbij ik altijd een stop maak op een ‘uitkijkpunt’ in Den Treek. Soms denk ik wel eens dat ik toch wel geluk heb met mijn woonomgeving.
Met toch nog een beetje zware benen werd zaterdagochtend de training gelopen. Heb ik weer… heuveltraining! Dus na afloop nog wat zwaardere benen! Maar ondanks de zware benen toch een lekkere training afgewerkt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!