Training

Sportweek 29 2014

Met de Trail de Lutins sloot ik een fantastisch weekend af in de Ardennen. Wat heb ik genoten van al die kilometers en vooral van hoe mijn lichaam die verwerkte! Ik schreef voor Runners-high.nl een blog hierover.

Maandag bracht ik met Barbara Kerkhof een flink aantal uren door in de keuken om nieuwe gerechten voor het tweede Hardloperskookboek van Miriam van Reijen en Barbara te testen en te fotograferen. Dit leidde tot bijzondere ervaringen voor de smaakpapillen… Even geen loopschoenen aan vandaag.

Dinsdag was het weer een heel stuk beter dan vorige week, toen ik in de stromende regen voor de groep stond. Dit keer een grote groep die in benauwd en warm weer een pittig programma had af te leggen. Bikkels! Woensdag liep ik na de fysiotherapie (wonderbaarlijk zat mijn gestel beter in elkaar dan vóór de Asics Xtrails Series) even lekker los in het bos. Wat is het hier vlak…

Voorzichtig aan probeerde ik vrijdag de benen even uit tijdens een duurloopje. Dat ging redelijk, maar zaterdag waren mijn benen zwaar. Of dat van het afgelopen weekend is of van het weer: beide zijn mooie excuses om het lekker rustig aan te doen!

zo: Trail des Lutins (18 km)
di: training geven (5 km)
wo: loslopen (6 km)
vr: duurloop (11 km)
za: training LGAS, 5 x 400m (6 km)

Totaal loopkilometers: 46 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.345 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!