Training

Sportweek 3 2013

Na de pittige trainingsweek van vorige week werd er begonnen met een paar rustdagen, wat goed uit kwam met mijn werk. En toen ging het sneeuwen. Dinsdag veranderde de wereld in winterwonderland en aangezien ik wat vroeger naar huis was gegaan had ik mooi de tijd om een fantastische duurloop in de sneeuw te doen. Met rugzakje met ‘asfaltschoenen’ (voor het geval van plotselinge dooi, je weet maar nooit), lampje, drinken en koolhydraten ging ik op weg. Heerlijk lopen struinen door de sneeuw en ook al liep ik maar 15 km, ik was toch ruim 2 uur aan het buitenspelen!

Vanwege een onvermijdelijke verjaardag op woensdag, die in badjas en op blote voetjes in de sneeuw werd doorgebracht en donderdag een lange werkdag met avondvergadering lukte het me niet om te trainen. Daarom vrijdag weer een lange duurloop gedaan. Dit keer allemaal op asfalt, omdat de wegen en fietspaden hier prima begaanbaar zijn. De 18 km gingen gemakkelijk en ik vond het jammer dat de duurloop er al weer op zat.

Dus zaterdag deed ik weer dunnetjes de duurloop over met LGAS. In plaats van een intervaltraining liepen we in de kou en ijzige wind naar het Leersumse Veld en terug. In totaal weer 13 km erbij. Dus ondanks maar 3 trainingen deze week, blijf ik op een mooi weektotaal steken.

di: duurloop (15 km)
vr: lange duurloop (18 km)
za: training LGAS, duurloop (13 km)

Totaal loopkilometers: 46 km
Jaartotaal loopkilometers: 137 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!