Training

Sportweek 3 2014

Na een week waarin weinig werd gelopen werd deze week afgetrapt met een lange duurloop. Dat idee ventilerende bij loopmaatje Geert vond hij het wel een puik plan om mee te gaan fietsen. En dan kan Tom niet achter blijven. Zo ging ik zondag dus op pad met twee begeleiders op de fiets, wat de nodige opmerkingen van voorbijgangers opleverde. Boeien, ik liep heerlijk en na ruim 22 kilometer hadden we honger. Zo eindigden we bij Ribhouse Texas met nog meer loopmaatjes en werd er al een stukje verjaardag gevierd.

Op de 2e maandag van de maand is er altijd bootcamp op de baan. Mooie manier om de stijve benen van zondag wat los te lopen, afgewisseld met groepsoefeningen met een boomstam. I’m ready for New Dawn! I hope… Want aanstaande zondag staat mij een zware trainingsdag te wachten. Expect the unexpected… Ik hou met alles rekening (denk ik). Daarom liep ik dinsdag met mijn bepakking richting de sportvelden om zo aan gewicht op mijn rug te wennen. Nu pas? Ja die enkel heeft mij wekenlang tegen gehouden om risico te nemen met bepakking te trainen.

Bij de sportvelden aangekomen wachtte mij geen training. Voor het eerst zou ik officieel als assistent trainer aan de slag gaan. Samen met Ellen verwelkomden we de groep, die uit 35 deelnemers bestond! Een geweldige opkomst! Zo’n eerste keer voor een groep is best vreemd voor me, maar ongelooflijk leuk!

En de rest van de week? Met een lange werkdag, een dagje sauna, een overvolle agenda en met New Dawn in aantocht werd er geen meter meer gelopen. Ik werd er onrustig van maar ik weet dat ik al mijn reserves nodig heb voor morgen…

zo: lange duurloop (23 km)
ma: bootcamp (7 km)
di: training (4 km)

Totaal loopkilometers: 34 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 85 km
Weekgemiddelde: 34 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!