Training

Sportweek 3 2015

Feestweek! Ik was vrijdag jarig en dat wilde ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ik ben bedolven onder de felicitaties. By the way, deze actie en prijsvraag lopen nog! Een partyweek in foto’s vol afwisseling en mooie momenten.

Zondag
Vanwege het stormachtige weer zag ik het niet zitten om de weg op te gaan met de auto. Geen Extreme Workout in voorbereiding op de Strongmanrun en Strongsisterrun voor mij. Maar ik zat niet stil. Ik trok de loopschoenen aan voor een fijn duurloopje, waarbij het tempo toch wel erg werd bepaald door de wind! Terwijl de bikkels in Egmond op het strand de storm trotseerden werd ik op mijn eigen strandje in de achtertuin gezandstraald.
RunAndreaRun

Vervolgens werd ik bij thuiskomt verrast door een heel leuk berichtje van Zelia, die in een training een pr op de halve marathon heeft gelopen! Dat maakt mij als trainer toch zo trots!

Maandag
Time to throw the weights! De wod met Crossfit bestond vandaag uit een samenstelling van oefeningen, waarbij het accent voor mij op de techniek lag. De verschillende technieken vanuit het gewichtheffen zijn lastig. Oefenen, oefenen, oefenen! Het was weer een mooie training!

Dinsdag
Met een doel voor ogen in 2015 moet er specifiek getraind worden. Vanaf vandaag ga ik regelmatig survivaltraining doen. De introductieles bij FIT Zeist beviel heel goed. Een leuke en heel fanatieke groep. Ik heb nog veel te leren. Love it! Ik hou wel van een uitdaging! O ja, al die bomen! Heerlijk! Treehugging in het kwadraat!
RunAndreaRun
Woensdag

Even iets anders. Vandaag werd een bezoek gebracht aan de Horecava in de RAI. Telt een dag rondslenteren ook als training? Ik was kapot! Maar de inwendige mens werd goed verzorgd met allerlei hapjes en drankjes. Vooral veel koffie.
RunAndreaRun Horecava
Donderdag
Prebirthdayparty! Na eerst een presentatie van de nieuwe voorjaarscollectie van Kari Traa te mogen hebben bekeken werd samen met vriendlief een dagje doorgebracht in de sauna. Ook topsport! Stoomsauna, infrarood, kruidenbad, scrubben, haardsauna, nog meer sauna, hele hete sauna… Ik heb alleen maar op mijn gat gezeten, maar ik kon ’s avonds geen stap meer verzetten! Kapot!
RunAndreaRun Kari Traa
Vrijdag

Aaaaahh, weer een jaar erbij! Je doet er niets tegen, dus neem ik het maar zoals het komt. En 35 jaar is toch best een mooie leeftijd. Al was het weer nog zo prachtig, er werd niet getraind. Nee ik ben niet ziek, maar zondag staat mijn eerste survivalwedstrijd op het programma. En daar wil ik zo fit en uitgerust mogelijk aan de start verschijnen. Rust dus…
10431480_818028171591884_3241177883552018880_n
Zaterdag

Dat gold dus ook voor zaterdag. Geen training, enkel het losmaken van de spieren met de bezemsteel, op de foamroller, mijn tennisballen en gymbal.
’s Avonds zette ik koers richting Susanne, zodat we zondag op tijd richting Westerbork konden rijden. Met kittytherapie probeerden we de zenuwen de baas te blijven…
RunAndreaRun
Totaal loopkilometers: 15 km
Jaartotaal loopkilometers 2015: 25 km

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!