Training

Sportweek 30 2014

Hehe ik begin eindelijk een beetje aan de warmte te wennen! Door eerst een paar dagen lekker te bakken in de zon (en zo even wat rust te nemen, fantastische combi!) heb ik een beetje een warmtebuffer gecreëerd. Dus toen ik woensdag in de brandende zon mijn duurloopje deed, ging dat verrassend goed! Ik liep de klompenpaden tussen Baarn en Amersfoort en ontdekte weer mooie plekjes, waar ik anders niet snel kom. Want welke gek zoekt nu door het manshoge riet, de brandnetels en distels haar weg? Ik dus. Ik zat vol schrammen en uitslag.

Donderdag ruilde ik met loopmaatje Tom de baan om voor een rondje buiten de baan. Dat begon met moddertrappen langs de Eem (wisten wij veel dat ze daar op de dijk aan het werk zijn…) en vervolgens mooi geslinger over landweggetjes. Met al dat gelal vlogen de kilometers voorbij.

Vrijdag legde ik de kilometers van de lange duurloop af met loopmaatje Alwin. Via het Leersumse Veld liepen we een mooie trail met heel veel prikbomen en -struiken die de single tracks, die leidden tot ongelooflijk uitslag op armen en benen. Het begint een gewoonte te worden… Bedoeling was 26 kilometer, maar de route was even niet langer en lusjes maken hadden we geen zin in. We hadden het warm en genoten halverwege van een chocolademelk en cola op een terrasje. Na 23 kilometer ploegen waren we leeg. Deze kilometers gingen niet vanzelf! Dat voelde ik de volgende dag ook in de benen, dus de training met de loopgroep werd gebruikt om lekker uit te lopen.

di: training geven (4 km)
wo: duurloop (13 km)
do: duurloop (11 km)
vr: lange duurloop (23 km)
za: training LGAS, loslopen (6 km)

Totaal loopkilometers: 57 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.402 km
Weekgemiddelde: 48 km

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!