Training

Sportweek 31 2012

zo: duurloopje (5 km)
ma: training LGAS, fartlek (10 km)
wo: duurloopje (6 km)
za: training LGAS, 1-2-3-4-5 min (10 km)

Totaal loopkilometers: 31 km
Jaartotaal loopkilometers: 999 km
Weekgemiddelde: 32 km

Voor de verandering werd er zondag na een zware krachttraining een kort duurloopje gedaan. En nog meer verandering, niet alleen, maar met z’n vieren! Samen met Harm, Silvia en Barry crossten we lekker door de bossen.
Die krachttraining zat maandag nog wat in de benen. De fartlektraining ging redelijk. Ik kon bij de kopgroep blijven, maar de benen deden pijn. Ook de knie deed zijn eigen zin. Het wordt tijd om weer even wat meer gericht krachttraining in de sportschool te doen. Maar eerst dinsdag de manueel therapeut. En ik zat al weer wat losser dan de vorige keer.
Woensdag werd er een duurloopje van 6 km gelopen. Niet te lang vanwege het kraken en daarnaast was het enorm benauwd weer.
Nadat ik donderdag 70 km had gefietst naar mijn werk en terug, werd er vrijdag rust genomen. Door het kraken van dinsdag en het fietsen met een rugzak voelde ik de onderrug een beetje.
Zaterdagochtend was het warmer dan verwacht. En met een iets te korte nachtrust en een borreltje van vrijdagavond zat het tempo er niet lekker in. Ondanks dat wel lekker gelopen. Voor de verandering eens een rustige training en dat kan ook geen kwaad.
Na deze week 999 km op de teller. Volgende week loop ik de 1000e km dit jaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!