Training

Sportweek 31 2014

Die lld van vrijdag hakte erin! En eigenlijk was ik daarom stiekem ook wel blij dat ik zondag als trainer voor de groep van Runnovation stond in plaats van als deelnemer. Samen met Susanne had ik me opgegeven, maar we wisten de inspanning mooi te verdelen, omdat ik ’s middags een lesje survivalskills van haar kreeg tijdens onze RunAlongRun.

Maandag dan volle bak aan de slag op de baan. Omdat de trainingsgroepen buiten de baan in het bos gaan trainen, heb ik momenteel de baan voor mezelf. Heerlijk! Al was ik blij dat loopmaatje Leo er ook was, want ik had een programma van 12 x 800m… Je moet wat he. Omdat zijn programma veel korter was, besloot hij de laatste 6 series van mij mee te lopen. Dat waren ongemerkt ook meteen de snelste! Mooie intervaltraining op marathontempo. Enige nadeel was mijn rib die door het gehang op de touwen toch behoorlijk dwars lag.

Woensdag probeerde ik daarom een duurloopje, maar door die rib, of spier, wat is het, moest ik zo nu en dan even wandelen. Ik  liep een vorstelijk rondje door Baarn en Lage Vuursche, maar helaas wilde Beatrix niet open doen voor een kopje koffie. Door de rib/spier-blessure sloeg ik de training van donderdag over, want vrijdag wilde ik koste wat koste mijn lange langzame duurloop met Sanne lopen. En wonder boven wonder was de boel een heel stuk minder gevoelig! Door de warmte hadden we best wat moeite met de kilometers maar al kwebbelend en zingend volbrachten we ze in een mooie pace onze tocht van 26 kilometer. met die moeizame kilometers in de benen werd er zaterdag alternatief getraind.

zo: Runnovation (2,5 km)
zo: RunAlongRun (2,5 km)
ma: baantraining LGAS, 12 x 800m (14 km)
wo: duurloop (14 km)
vr: lange duurloop (26 km)

Totaal loopkilometers: 59 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.461 km
Weekgemiddelde: 48 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!