Training

Sportweek 32 2012

ma: training LGAS, 2-3-4-4-3-2 min (10 km)
wo: duurloop (14 km)
do: herstelloopje (6 km)
za: training LGAS, 6 x 1 km (10 km)

Totaal loopkilometers: 40 km
Jaartotaal loopkilometers: 1039 km
Weekgemiddelde: 32 km

Maandagavond werd de 1000e kilometer van dit jaar gelopen! Een mijlpaalt(tje). Te meer omdat ik de afgelopen jaren pas veel later in het jaar aan de 1000e kilometer kwam. Die kilometer werd gelopen in Doorn met de loopgroep. Bijna gooide een onweershoosbui roet in het eten, maar uiteindelijk liepen we in een heerlijk zonnetje een programma van 2-3-4-4-3-2 minuten. Ik miste trainer Hardloper en nog een andere loper. Het gebeurt niet vaak dat ik de hele groep met een training achter me heb.
Na dinsdag op de racefiets door een moezon naar werk gewaterfietst te hebben werd er woensdag een duurloop van 14 km gelopen. Na die duurloop was ik behoorlijk leeg. Maar dat kwam ook doordat ik onderweg trek begon te krijgen.
Donderdag werd er met een loopmaatje een herstelloopje gedaan. Dat herstellen werd achteaf voortgezet met tarwe en gerst. De fietstocht van vrijdag van 60 km sloeg er toch aardig in. De benen waren zaterdagochtend best zwaar. Ondanks dat toch de eerste 5 kilometertjes in een tempo van 4.25-4.30 gelopen. De laatste ging in een uitlooptempo.
Een pittige trainingsweek, die morgen wordt vervolgd met een bootcamptraining van SportOptimaal.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!