Training

Sportweek 32 2013

De week werd letterlijk af ‘getrapt” met de Hel van de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige toertocht van DTC. Wij reden de 80 kilometer, maar met het heen en weer rijden naar de start kwam ik uit op 110 kilometer. Dat loop ik niet in een week!

Met maandag een rustdag werd er dinsdag een rustige duurloop gelopen. Even aanzien hoe de benen aan voelen na de toertocht. Perfect! Ze deden hun werk en ik liep lekker 14 kilometer in een rustig tempo weg. De RAR van woensdag met Joke werd vanwege het slechte weer verzet. Daarvoor in de plaats deed ik binnenshuis een berg oefeningen.

De baantraining van donderdag verplaatsten we naar het bos. We liepen 10 x 300m wat toch even anders is dan op de baan! De eerste ging niet lekker, liep niet in een lekker ritme. Daarna begon ik steeds meer tempo te maken. Totdat ik kramp kreeg. In mijn buik wel te verstaan. Toch iets te laat gegeten?
Sportweek 32 Collage

Nog een week tot Trail des Fantomes. Met de voorbereidingen reeds in de pocket loop ik de afstand zonder problemen. Nu de hoogtemeters nog…. Dat is een ander verhaal. Vrijdag liep ik dus weer een lange duurloop en werd mijn nieuwe Camelbak getest. Wat een superding is dat! Onderweg moest ik nog wel even de nodige fotootjes maken ,maar ik was net te laat om een ringslang op de foto te zetten! Dit was wel een mooie training om de glycogeen voorraad er door te jagen! Ik was echt leeg.

En zaterdag? Werd er niet gelopen? Nope. Doorbreek de routine en chill op Loveland!

di: duurloop (14 km)
do: training Altis, 10 x 300m (11 km)
vr: lange duurloop (25 km)

Totaal loopkilometers: 51 km
Jaartotaal loopkilometers: 1.434 km
Weekgemiddelde: 45 km

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!