Training

Sportweek 32 2014

De trainingen naar de marathon van Berlijn worden intensiever en zwaarder. Ik ben blij dat ik komende week een relatieve rustweek heb. Maandag stond ik in mijn uppie op de baan in Doorn om 8 x 1000m te lopen. Leonardo was er wel, maar die had zo’n kort programma dat ik nog niet eens halverwege was, toen hij al klaar was! Maar eerlijk gezegd, alleen op de baan is heerlijk! De 1000m gingen ook steeds sneller. Tevreden met een mooie intervaltraining.

Omdat ik dinsdag bij de manueel op de tafel lag om gekraakt te worden, liep ik ’s avonds niet met de groep mee tijdens training geven, maar reed ik op de mtb mij tijdens het inlopen. Komt dat ouwe beessie ook nog eens uit de schuur!
Woensdag moest de auto naar de garage en laat ik dan van de nood een deugd maken en een duurloop in een andere omgeving lopen. Zo ontdekte ik een mooi hoekje van Soest en at ik een berg vliegjes tijdens het lopen… gatvverdamme…

Normaal gesproken is vrijdag mijn lange-langzame-duurloop-dag, maar dit keer niet. Met een bruiloft verschoof die naar de zaterdag. Ik had een route uitgestippeld door Waterland, ten noorden van Amsterdam, inclusief een overtochtje met een pontje. Een fantastisch mooie route, iets langer dan het schema eigenlijk voorschreef en heel veel wind. Maar die 33 kilometer was puur genieten! Of kwam het omdat ik mijn nieuwe Glides aan had? Met 32 kilometer op de teller kwam ik langs een benzinepomp en ik kon het niet laten even een raketje te scoren… Met een verdoofde mond van de kou legde ik de laatste kilometer af, om vervolgens op de bank te ploffen en te genieten van een endorfinekick. Love it! Laat Berlijn maar komen!

ma: baantraining LGAS, 8 x 1000m (12 km)
wo: duurloop (14 km)
d0: snelle duurloop (11 km)
za: lange duurloop (33 km)

Totaal loopkilometers: 70 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.531 km
Weekgemiddelde: 49 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!