Training

Sportweek 33 2012

zo: bootcamp (5 km)
ma: training LGAS, heuveltraining (10 km)
vr: duurloop (14 km)
za: training LGAS, 6 x 1 km (7 km)

Totaal loopkilometers: 36 km
Jaartotaal loopkilometers: 1075 km
Weekgemiddelde: 33 km

De week werd gestart met een pittige bootcamptraining in het Doornse Gat door Sportoptimaal. Een totaal ander programma dan de vorige keer. Dit keer waren we met banden in de weer. En de training werd afgesloten met de zandheuvel. Ik was he-le-maal leeg! De laatste stappen omhoog gingen gewoon niet meer. Lang geleden dat ik echt zoooo verzuurd was… Foto’s staan op de site van Sportoptimaal.
En dan maandagavond weer door Brand gedrild worden op de Helenaheuvel in Doorn. Weer een gevarieerde, maar heuvelachtige training. En de zure benen voelde ik nog wel! Dus werd er dinsdag een rustdagje ingelast. Maar dat was ook een beetje ter voorbereiding op mijn woonwerkwoonritje op de racefiets. Weer 71 km weg getrapt.
Met het mooie weer werd er vrijdagochtend een langzame duurloop gelopen. En langzaam was ie! Want onderweg kwam ik nog een paar bekenden tegen en werd er nog even gebabbeld.
Het was de hele zomer nog niet zulk goed weer geweest als deze week. Maar de training werd zaterdag aangepast, want het was al ver over de 20 graden. Op de MTB ging het naar Amerongen. Daar liepen we 8 x 400m en vervolgens ging het op de MTB via de Amerongse Berg weer terug. De rest van de dag werd in de zon doorgebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!