Training

Sportweek 33 2014

De lange duurloop van zaterdag leek ik goed te verteren! En deze week is het officieel relatieve rustweek. Korter werk dus en dat ‘vierde’ ik maandag met 12 x 300m op de baan. Man! Ik ging kapot! Ik ben of die tempo’s niet meer gewend, of ik ging gewoon te hard… Met wat krachtoefeningen tussen de tempo’s door was het in ieder geval een intensieve training. Rustweek? Wasda?

Vanuit mijn werk ontdekte ik woensdag weer een nieuw stukje Nederland. Een duurloop bracht me in de polder, waar ik via een trekpontje een kanaal over wilde steken. Die was kapot. Dus een stukje omgelopen om bij het aller idyllische sluisje ever uit te komen! Via de zomerdijk langs de Eem liep ik naar Eemdijk, waar ik nu wel een veerpontje nam om terug te keren naar het beginpunt. Omdat de route wat langer was dan gepland liep ik donderdag enkel wat los.

Zaterdag stond, net als vorig jaar, Trail des Fantomes in de agenda. Maar de omstandigheden waren niet met vorig jaar te vergelijken. Het had flink geregend en de paden en rotsen waren glad en glibberig. Veel stukken moesten voorzichtig gelopen worden en afdalingen waar we vorig jaar ‘gewoon’ naar beneden konden, moesten nu als een krab op handen en kont naar beneden glijdend genomen worden. Het was een fantastisch mooie tocht! Een uitgebreid verslag volgt deze week.

ma: baantraining LGAS, 12 x 300m (9 km)
di: training geven (1 km)
wo: duurloop (14 km)
d0: lolsopen (3 km)
za: Trail des Fantomes (26 km)

Totaal loopkilometers: 54 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.585 km
Weekgemiddelde: 49 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!