Training

Sportweek 33 2017

Progress! Eindelijk lijk ik weer echt stappen voorwaarts te maken. Gelijk ook even 33 kilometer aan stappen. Wonderbaarlijk genoeg leverde me dat nagenoeg geen spierpijn op! Maar dat kreeg ik dubbel en dwars terug op de pijnbank…

Zondag
Hóe slecht kun je slapen! Héél slecht. “Start toch gewoon lekker niet” schoot er nog door mijn hoofd. Als een zombie ging ik op pad. Samen met Max. Doel: de 33 kilometer van de Trail des Fantomes te lopen. Al had ik al een shortcut uitgepland, omdat ik niet verwachtte dat mijn lijf deze afstand goed zou verteren. Hoe kun je jezelf voor de gek houden? Of jezelf door je eigen lijf voor de gek laten houden? Ik finishte met een grote smile op de kop! En Sanne werd op de 48 km zelfs 3e! Waanzin!
Trail des Fantomes
Maandag
Vandaag verlieten we onze mooie (en heel gehorige hotelkamer) weer en gingen we na een korte stop bij de stuw van Nisramont naar huis. Dat werd zingen, bleren en carkaraoke, vlaai eten bij de oma van Sanne en weer verder op weg naar huis.

Dinsdag
Zo’n dag die veel te snel voorbij gaat, terwijl je to do list nog lang niet leeg is en je tijd te kort komt. Vandaag was zo’n dag… Pfff…

Woensdag
Omdat ik maandag nog in de Ardennen zat, had ik mijn vrije dag gewisseld. Vandaag dus geen coffee-oly, maar wel een fijne werkdag en een inspirerende middag met een afspraak buiten de deur! Dat eindigde met een snelle hap en door deze onverwachtse wending lukte het me niet om vandaag te gaan trainen.

Donderdag
Hoe dan ook, ik móest vandaag wat doen. Drie dagen alleen maar zitten gaat niet in de koude kleren zitten en ik wilde mijn oefeningen doen. De training van zondag had ik gemist en omdat ik woensdag niet kon trainen miste ik dus wéér een training. Gelukkig stond er een passende WOD gepland bij Crossfit. Met slepen! Dus hoppa, na het werk direct door en slepen met die handel!
IMG_20170817_191043
Vrijdag
Op naar Breda naar Huub. Vandaag een andere invulling, want vandaag stond vooral in teken van ellebogen… Fysiek heb ik alleen met de zandzak gelopen. Maar he! Wel mijn beste carry ever! Ik zie vooruitgang! Dat had ook te maken met dat ik tussen de setjes door op de pijnbank lag, waarbij rug en heupel volledig gemangeld zijn. Een beetje beurs, maar wat een verlichting!

Zaterdag
Op naar Elst voor de Spartan Workout Tour. Niet om deel te nemen, maar om zoveel mogelijk plaatjes te schieten en een handje te helpen. In twee heats kregen de deelnemers een clinic technieken op de survivalbaan, waarna ze een parcoursje aflegden. Allemaal blije gezichten, ondanks een paar pittige plensbuien.
DSC00002
Totaal loop kilometers deze week: 35  km
Jaartotaal loopkilometers 2017: 745 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!