Training

Sportweek 34 2014

Met de nodige spierpijn van Trail des Fantomes probeerde ik zondag toch een klein beetje de benen los te lopen door het aangename met het nuttige te combineren: shooten! Met een achterbak van de auto vol met fotoapparatuur, kleding en schoenen waren we naar de Ardennen gekomen. Helaas zat alleen het weer niet heel erg mee… Wat mijn benen eigenlijk helemaal niet zo erg vonden…

Na een paar daagjes rustig aan doen en alternatieve trainingen trok ik woensdag de schoenen weer aan voor een duurloop van 17 kilometer. Eindelijk was het eens droog! En het bleef wonder boven wonder droog! Ik zou de krant moeten bellen. Zij het niet dat ik er al in stond met de advertentie voor de Start to Run cursus die 6 september weer van start gaat.

Donderdag liep ik mijn intervaltraining op de baan. Dit keer 7 x 6 minuten, die ik voor het gemak omdoopte tot 1200m net iets sneller dan marathontempo. Heerlijk gelopen! Donderdag combineerde ik het uitlopen met een het maken van een filmpje voor een bijzonder project… Wat? Daar hoor je binnenkort meer over!

Zaterdag liep ik mee met de Dudeljo trail van 30 kilometer. Een mooie duurloop ter voorbereiding van Berlijn. En een route, zo mooi! Samen met Bart liep ik de 30 kilometer en een deel van de route werden we vergezeld door de 5 en 10 kilometer lopers. Met een gps zochten we onze weg, enorm genoten van dit kleinschalige, maar heerlijke outdoor festival, dat deze maand EotM was.

zo: loslopen (1 km)
wo: duurloop (17 km)
d0: baantraining Altis, 7 x 1200m (12 km)
vr: filmpje shooten (2 km)
za: Dudeljo trail (31 km)

Totaal loopkilometers: 63 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.648 km
Weekgemiddelde: 49 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!