Training

Sportweek 35 2012

ma: training LGAS, 5 x (400-200) (9 km)
di: herstelloopje (6 km)
vr: duurloop (16 km)
za: training LGAS, 10 x 90s (9 km)

Totaal loopkilometers: 40 km
Jaartotaal loopkilometers: 1152 km
Weekgemiddelde: 33 km

De week begon weer goed met een droge avond op maandag. Op de fiets naar de baan in Doorn waar ik vanavond 5 x (400-200) liep. Beetje zware benen, maar dat mag na het fietsen en een pittige krachttraining op zondag. De terugweg werd toch al snel schemerig. Ik denk dat ik nog 1 keer op de fiets naar training kan…
De tempotraining werd er maandag met een herstelloopje uitgelopen.
Woensdag werd er weer gewoonwerkwoonfietst, maar dat eindigde in een oepsje toen ik bij een stoplicht mijn vot niet los kreeg. En toen stond ik stil. En toen viel ik om…. knie een krasje maar zadel op een plek waar dit niet hoort. Resultaat: een zwarte lies. Ondanks dat had ik er met de duurloop van vrijdag totaal geen last van. Sterker nog, ik liep een lekker tempo en vergrootte mijn rondje met 2 km.
Hierdoor zaten zaterdag mijn beentjes wel vol en werd het tempo aangepast in de training in Amerongen. Maar goed dat we vandaag geen heuveltraining hadden. Die paar klimmetjes voelde ik wel in mijn lies….

2 reacties

  • Tiny

    Da’s een echte klassieker omkiepen bij een verkeerslicht door je voet te laat los te hebben;-) En het eerste wat je dan doet is eens kijken of niemand het zag. Het ziet altijd wel iemand.

    • Andrea

      Eerste wat ik deed wat mijn fiets checken op schade. Stonden nog 2 fietsers voor me en 3 oude wandelende mensjes achter me. Vraag me af wie er harder schrok, zij of ik!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!