Training

Sportweek 35 2014

Het idee was om zondag even een stukje los te lopen na de Dudeljo trail van zaterdag. Richting Vondelpark, pizzaatje eten, en weer terug. Maar dat werden iets meer kilometertjes dan vooraf gedacht en dat leidde tot een hoge nood. Een enorm goede reden om dan ook nog even het café in te duiken om daar van het toilet gebruik te maken. Maar dan blijf je natuurlijk meteen even plakken… Deze pizzabeerrun was super, maar moet ik niet te vaak doen… De pizza en het biertje vochten om een plekje zo snel mogelijk de maag uit. Gelukkig de juiste kant op…pizzabeerrun

En soms zit het mee, maar als het tegen zit, zit het ook meteen heel erg tegen. Dat ontdekte ik vanaf maandag. Door erg slecht nieuws skipte ik de baantraining van maandagavond. En door allerlei bijkomende omstandigheden had ik vanaf dinsdag knallende koppijn. Dinsdag liepen Ellen en ik de training zelf mee, want we deden het programma op een ronde van een paar kilometer. Zo bleven wij ook lekker in beweging, zagen we nog een ree ook en kon ik mijn gedachten verzetten en een beetje ontspannen. Woensdag ging ik met loopmaatje Geert een blokje om. Een mooie route, een goed gesprek, maar een oliedomme actie… Ik verloor de autosleutel. Ergens. Kan er ook nog wel bij! Ik was een zenuwinzinking nabij. De stress brak me op… De training donderdagavond op de hindernis- en touwbaan bij het Korps Mariniers in Doorn brachten me even wat ik nodig heb. Ontspanning door me even flink uit te leven. Ik legde de hindernisbaan af in 3.56 min en dat terwijl ik niet volledig diep ging.

Vrijdag verdween ik even in mijn coconnetje. Een duurloop van 30 kilometer zonder mensen om me heen. Gewoon ik en mijn voetjes. En asfalt. En een mooie omgeving, een nieuwe route tussen de weides en velden door. Rust, stilte. Tijd om na te denken. Om dichter bij mezelf te komen. Om de spierpijn te voelen die in ene bezit nam van mijn lijf! Na 10 kilometer stopte ik even om de weg te checken en spontaan had ik spierpijn van de stormbaan training! Daarom werd er zaterdagochtend enkel wat losgelopen, want die benen hadden er niet heel erg veel zin in.

zo: loslopen (15 km)
di: training geven (5 km)
wo: snelle duurloop (11 km)
d0: training hindernisbaan (2 km)
vr: lange duurloop (30 km)
za: training LGAS, loslopen (6 km)

Totaal loopkilometers: 69 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.717 km
Weekgemiddelde: 50 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!