Training

Sportweek 36 2013

Een paar weken terug liep ik met een vriendin een wandelroute over een klompenpad. Waar je kan wandelen, kun je ook hardlopen! Dus werd dit klompenpad al hardlopend onderzocht. Een mooie route, maar wel lastig. Een groot deel van de route ging over de oude spoorbaan, waar het nog vol ligt met keien. Een goeie trailtraining!

Maandag had ik mijn dag niet. Ik stootte keihard mijn hoofd toen ik net een kwartiertje mijn bed uit was! Daar had ik toch de hele dag even goed last van. Gelukkig ging het dinsdag een stuk beter, maar de training werd in een rustig tempo afgewerkt.
Met het tropische weer op donderdag koos ik er voor om een duurloopje te maken in plaats van een baantraining. Geen onverstandige keuze: de reetjes lieten zich weer zien.

Ook vrijdag, midden op de dag, tijdens een luidruchtige RAR met Petra zag ik een reetje! Maar die was snel weg. We hebben ondanks de warmte een heerlijk loopje gedaan, met een paar verfrissende buitjes onderweg. Regen… wat was dat ook al weer? Nou, die nattigheid dus, die zaterdag ook in de lucht hing. Tijdens de fartlektraining hielden we het droog, maar op de fiets terug was ik al weer helemaal klaar met die natte zooi.

zo: duurloopje (7 km)
di: training Altis, 3 x 400m + 6 x 200m (8 km)
do: duurloopje (8,5 km)
vr: RAR Petra (11,5 km)
za: Training LGAS, fartlek (10 km)

Totaal loopkilometers: 45 km
Jaartotaal loopkilometers: 1.607 km
Weekgemiddelde: 45 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!