Training

Sportweek 36 2014

Het zal toch niet… Na de trainng van zaterdag kreeg ik het op mijn heupen. Letterlijk! Ik had steken in de heupen en was bang dat het de slijmbeurzen waren. Dinsdag even langs de manueel/fysio, maar het viel erg mee en ik mocht gewoon lopen. Woensdag gaf ik de eerste bootcamp van de 6-weekse clinic en kon ik mijn heupen even uitproberen. Dat ging goed!
10358869_744816782246357_5576522525346977992_n
Donderdag dus snel weer verder met het schema voor Berlijn. Ik heb het idee dat ik volkomen stil sta. De intervaltraining bestond uit vijf keer 2 kilometer, maar ik kon met moeite in mijn marathontempo komen. En dat tempo moet ik straks ruim 42 kilometer vasthouden… Hoe ga ik dat doen!?

Vrijdagochtend begon ik in de sportschool, om vervolgens na een koffiestop bij Herzog Medical, nog even een herstelloopje te doen. Heerlijke kilometers gelopen. Maar echt heel rustig aan gedaan, want zaterdag stond de langste en laatste lld op het programma. Vanuit Aart Stigter Running reizen we straks met een buslading vol lopers af naar Berlijn. In de voorbereiding hebben we een aantal clinics gehad en dit was onze laatste gezamenlijke training. Op zich loop je de lld in je eigen tempo, maar omdat je allemaal op dezelfde ronde loopt, kom je elkaar steeds weer tegen. Na iedere ronde konden we bij het sportcentrum bijtanken Ik had het de eerste 12 kilometer erg zwaar, kwam niet vooruit, liep niet lekker, zware benen. Maar na een stopje kwam ik vervolgens in een heerlijke flow terecht. Na 20 kilometer begon ik echt lekker te lopen en dat bleef tot het einde. Ik kreeg het zelfs voor elkaar om tussen kilometer 32 en 33 nog een kilometer te versnellen. Die ging harder dan mijn beoogde marathontempo! Ben ik er klaar voor… Vanaf komende week wordt het afbouwen… Help…

wo: bootcamp geven (3 km)
d0: intervaltraining, 5 x 2 km (15 km)
vr: herstelduurloop (11 km)
za: lange duurloop (35 km)

Totaal loopkilometers: 64 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.781 km
Weekgemiddelde: 50 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!