Training

Sportweek 37 2011

Ma: duurloopje (6 km)
Za: duurloopje (5,5 km)

Totaal loopkilometers: 11,5 km
Jaartotaal loopkilometers: 673 km
Weekgemiddelde: 18 km

Bezoek aan de fysio werd maandag gecombineerd met een duurloopje in de bossen van Amerongen. Ik heb een ronde van de Koploop gelopen, met 2 mooie klimmen in de route.
Door de huisarts ben ik doorverwezen naar de manueel therapeut. Handig: dit is 1 en dezelfde persoon. Die zou mijn nek en rug onder handen gaan nemen die helemaal vast zaten van het liggen en hangen. Toen ontdekte hij ook nog iets anders… Het beenlengteverschil dat ik al een jaar of 20 denk te hebben en waar ik zelfs zooltjes voor heb gehad bleek geen beenlengteverschil te zijn! Mijn bekken stond aan de rechterzijde gekanteld. Met de nodige krachtsinspanning werd deze weer redelijk op zijn plaats gezet. Met als (aangekondigd) gevolg dat ik 3 dagen enorme spierpijn had en volledig instabiel ben geworden! Mijn spieren moeten nu wennen aan de nieuwe situatie. Dus voorlopig even geen zware trainingen, maar dat is gelet op het opbouwen niet zo’n probleem.
Dus zaterdag ging ik nog niet naar LGAS, maar maakte ik een duurloopje en ontdekte ik mijn nieuwe bewegingsvrijheid in mijn rechterheup. Optisch misschien een millimeter verplaatst, maar voor gevoel leek mijn been alle kanten op te vliegen! En de spieren kregen een aardige optater. Na die paar km was mijn onderrug totaal uitgeput!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!