Training

Sportweek 37 2014

Eigenlijk stond er voor maandag een herstelloopje op het programma na onze laatste lld van afgelopen zaterdag. Dus besloot ik naar de baan te gaan (logisch) en na overleg met de trainer zou ik ‘gewoon’ de interval op souplesse meelopen. Het programma 6 x 5 min (ik liep 5 x 5 vanwege een toiletstop), maar man! Ik heb in weken, of maanden, niet zo’n lekkere intervaltraining gelopen. Met kilometertijden die van 4.30 opliepen naar 4.10. En maar babbelen onderweg! Is dit nou supercompensatie? Laat Berlijn maar komen, ik kan echt niet wachten!

Dinsdag en woensdag gaf ik training dus kwam er zelf van trainen niet veel terecht, maar kon ik wel de benen lekker los lopen. Donderdag was het plan om een duurloopje te doen, maar door werkzaamheden en een errug leuk overleg (wordt vervolgd) schoot trainen er finaal bij in…

En vrijdag ging de looptraining verre van ok… Kwam dat door de krachttraining in de vroege morgen, of ben ik nu echt toe aan het afbouwen richting de marathon? Zaterdag na een ochtendje cursus dan maar een nieuwe poging… En nu ging het zoals het moest! Mijn laatste lange duurloop voor de marathon van Berlijn…. Het afbouwen is nu echt begonnen… Dit gaan de moeilijkste weken in maanden worden!

ma: baantraining LGAS, 5 x 5 min (10 km)
di: training geven (3 km)
wo: bootcamp geven (1 km)
vr: duurloop (11 km)
za: lange duurloop (18 km)

Totaal loopkilometers: 43 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.824 km
Weekgemiddelde: 50 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!