Training

Sportweek 38 2015

Ok, zaterdag stortte ik finaal in. Zo moe was ik in tijden niet geweest. Tel daarbij op dat ik de nacht doorbracht met een emmer naast mijn bed…

Zondag
Problemen met de knie of niet, misselijk of niet, vandaag zou ik hoe dan ook naar Flevonice! Vandaag bestond de tegenprestatie namelijk uit een OCR-clinic voor een groep vrienden. Alleen bleek die groep uiteindelijk enkel te bestaan uit Mark en Jenny. Want niet wegneemt dat we een onwijs leuke dag hadden! Alleen allemaal een beetje krakkemikkig.
RunAndrearun Flevonice ocr
Maandag

Had de maag zich zondag nog aardig rustig gehouden, maandag lag ik plat op de bank. Weer met dat emmertje naast me. Gatver wat smerig om zo misselijk te zijn! Gelukkig bleef het bij een onrustige buik en hoofdpijn en had ik geen koorts.

Dinsdag
Wonder boven wonder voelde ik me na een dag slapen dinsdag weer de oude. Een rustige Wod deed ik, waarbij ik alles behoorlijk schaalde, maar wel even lekker in beweging was.
’s Avonds verzorgde ik met mijn collega-trainer de looptraining en dribbelde ik een beetje mee. De knie lijkt het ietsje beter te gaan houden.

Woensdag
Geen oly… In plaats daarvan zat ik voor dag en dauw in het vliegtuig richting Berlijn voor de Odlo Night Run. Samen met Peter en Veronique keuvelden we die middag door Friederichshain, aten ons vol en hadden een geweldige avond met Odlo. Het eerste deel kon je hier al lezen.
RunAndreaRun Berlijn Odlo
Donderdag

Bijna een volle dag in Berlijn te spenderen! Dat werd dus rennen en vliegen. Eten en nog meer rennen om nog tijdig veel te laat de taxi richting de airport te halen… oeps…
’s Avonds ging ik met vriendlief mee naar Vos Gym waar hij training moest geven en ik mezelf even los liet gaan op het ijzerwerk. Heerlijk!
RunAndreaRun Berlijn Odlo
Vrijdag
Even een rustdag. Best wel bekaf na een paar dagen racen en dan blijkt dat je toch nog niet helemaal fit bent.

Zaterdag
Midden in de nacht kotsmisselijk wakker worden is nooit leuk. Alleen was ik te moe om de emmer te halen en viel ik al weer in slaap en werd ik vrolijk weer wakker. Ik begrijp niet wat ik onder de leden heb… Er uit zweten dan maar? Eerst met een training geven aan een voor mij nieuwe groep dames, super leuk! Vervolgens direct door naar de Crossfitbox voor een beetje vrij trainen en een Oly-les. Pittig dagje, mooie weekafsluiting.
RunAndreaRun Trainingmask

Totaal loopkilometers deze week: 25 km
Jaartotaal loopkilometers 2015: 836 km

Foto’s Odlo: Stefan Haehnel/Odlo

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!