Training

Sportweek 39 2011

ma: duurloopje (3,5 km)
do: baantraining AV Hylas, duurloopje (8 km)
za: training LGAS, 2-4-6-6-4-2-min (10,5 km)

Totaal loopkilometers: 22 km
Jaartotaal loopkilometers: 706,5 km
Weekgemiddelde: 18 km

Zo het lijkt er op dat ik weer redelijk terug begin te komen.
Zondag ben ik op de mtb naar Utrecht gefietst om bij de Singelloop te kijken. En aangezien ik dat al erg lange tijd niet had gedaan, waren mijn benen maandags behoorlijk zuur! Dus werd er enkel een beetje losgelopen.
Dinsdag werd ik weer gekraakt door de manueel therapeut en hij was dit keer wat sneller klaar en kreeg mijn bekken en rug weer iets losser dan de vorige behandeling.
Ik was van plan om donderdag op de baan weer een tempotraining mee te doen. De reactie van het kraken was een heel stuk minder dan na de vorige behandeling. Helaas werkte mijn kuitbeen niet mee. Die vond het namelijk nodig om uit de voegen te schieten tijdens loopsprongen! Die doe ik dus voorlopig niet meer…
Zaterdag zat alles weer goed en onder leiding van Aart Stigter gingen we het bos in voor 2-4-6-6-4-2 minuten tempo. Tot de eerste 6 minuten ging het goed en kon ik lekker mee komen. Maar daarna sloeg de vermoeidheid in, begon ik weer vanuit mijn bekken te zwalken en deed ik even een stapje terug. Al zal de warmte ook mee hebben geholpen. Wel het programma goed uit kunnen lopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!