Training

Sportweek 39 2013

Een lazy Sunday was het. Met vriendinnen vrat ik me vol tijdens een high tea. Gevolg: een ploffende buik en een schuldgevoel. Dus ’s avonds liep ik nog even een klein rondje. Dat ging niet vanzelf. De benen waren zwaar. Maar de kop voor de Nike #runthedistance #challengeyourself is er af. Maandag werd niet gelopen maar in de sportschool doorgebracht.

Gelukkig was dinsdag de vorm weer terug. Zo moe als dat ik ik ’s middags na het werk was, zo lekker ging de training. Met 10 x 300m konden we lekker knallen en dat lieten we ons geen 2 keer zeggen! Na afloop mochten we nog even met de startblokken aan de slag. Dat was lang geleden… En mijn rib was het er duidelijk niet mee eens!

Met een wedstrijdweekend voor de boeg moest ik het donderdag heel rustig aan doen op de baan. Dat is raar. Normaal gesproken loop je je afstanden op tijd, nu liet ik de klok geheel los en liep ik puur op ontspanning mijn rondjes. Achteraan de groep bungelde ik. Dat voelt aan de ene kant niet goed. Aan de andere kant liep ik zo ontspannen en lekker dat ik vergat dat ik al lang mijn 800-tjehad gehad. Het kogelstoten na de training sloeg ik even over.

Vrijdag had ik een heel leuk gesprek met Altijdsporten.nl, voor wie ik me vanaf heden ambassadrice mag noemen, superleuk! En omdat in de omgeving een klompenpad is, werd die ook meteen verkend. Een kort rustig rondje, want het hoofd stond al helemaal klaar voor Mud Masters

En hoe gaaf was Mud Masters deze editie weer. Nu in Biddinghuizen: een nieuw parcours en nieuwe hindernissen. Veel waterpartijen, een dikke stinksloot en er halverwege achter komen dat je 2e ligt! Die 1e plek haalde ik net niet, maar met een mooie 2e pek sloot ik Mud Masters af. Het verslag volgt morgen.
En zo haalde ik ook deze week de Nike #runthedistance #challengeyourself, zij het met de hakken over de sloot…

zo: herstelloopje (5,5 km)
di: baantraining Altis, 10 x 300m (9 km)
do: baantraining Altis,6 x 800m (9 km)
vr: duurloop (6,5 km)
za: Mud Masters (12 km)

Totaal loopkilometers: 42 km
Jaartotaal loopkilometers: 1.751 km
Weekgemiddelde: 45 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!