Training

Sportweek 4 2014

Dit is een week die ik nooit van mijn leven meer zal vergeten!! Zondag nam ik deel aan de 2e trainingsdag van New Dawn. Een dag volledig out of the comfortzone, bikkelen, afzien, fantastisch teamwork, pijn, ontelbare burpees maar ook veel lol. Al dat geploeter leverde uiteraard de nodige spierpijn op… Deze week was dus ook deels een rustweek, op sportgebied, maar dat betekent niet dat ik stil zat!

Maandag werd een bezoekje gebracht aan de Kamer van Koophandel en woensdag werden de laatste New Dawn afvalstoffen met een vriendin in de sauna uitgezweet. Dus donderdag was ik weer fit genoeg om een baantraining af te werken. Kom ik op de baan aan, gaat de groep de brug op voor een heuveltraining. Tja, daar had ik even geen zin in. Ik wilde lekker op de baan rondjes knallen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik deed dus een alternatief programma op een nagenoeg lege baan in de stromende regen. Stiekem was dat hartstikke genieten!

Vrijdag werd er druk gewerkt aan allerlei blogzaken. Dit kwam eigenlijk wel goed uit, want na de zware New Dawn training had ik na de baantraining van donderdag toch wel wat reactie in de benen. Plus ik zit weer vast, dus wordt er binnenkort even een bezoekje gebracht aan de manueel therapeut.

Donderdag lukte het me nog om de heuveltraining over te slaan, maar zaterdag stond ik dan toch in het bos. Met een heuveltraining voor de boeg! Alsof trainer Ellen had gelezen wat ik gedaan had zondag… Onze opdracht: squats om vervolgens de heuvel op te knallen. Gevolgd door nog vele andere opdrachten. Inhouden is lastig, maar zondag loop ik een wedstrijd… Wees verstandig….

zo: New Dawn (24 km)
do: baantraining Altis, 200-400-600-800-1000-800-600-400-200m (10 km)
za: training LGAS, heuveltraining (8 km)

Totaal loopkilometers: 42 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 127 km
Weekgemiddelde: 36 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!