Training

Sportweek 4 2015

Helweek startte zondag om 22 uur officieel, maar gelet op mijn bezigheden van die dag, telde ik de hele zondag al even mee. Het was een mooie week. Een week die ik niet snel zal vergeten!

Zondag
Mijn eerste survivalrun is een feit! Samen met Susanne liep ik de 9 km koppelrun in Westenbork. Ok, ik raakte het bandje kwijt, maar ben een geweldige ervaring rijker! Er valt nog veel winst te halen op techniek en kracht. Aan de slag dus!
Om 22 uur lag ik in bed. Daar had ik totaal geen problemen mee: ik was kapot! Helweek just started…
RunAndreaRun survival Westenbork
Maandag

Complete paniek toen ik om 5 uur nogal hard gewekt werd door de wekker! Vanwege de survivalrun en toch wel overbelaste ellebogen werd er maandag een rustdag ingepland. Het enige fysieke wat ik deed was rollen over de foamroller en de massagebal en wat lichte mobiliteits- en core oefeningen.
’s Middags hing ik stiekem toch nog een beetje in de touwen voor een fotoshoot voor de Flair, die in maart uitkomt.
RunAndreaRun
Dinsdag

De Helweekochtend gestart met een heerlijke Wod bij Crossfit. Ik ben gek op deadlifts! Vanwege de overbelaste ellebogen alleen de barbell niet helemaal volgeladen. Afsluitend nog een sprint van 500, en 250m op de roeier. Kapot!! Maar dat mag, eeh… moet zelfs deze week.
RunAndreaRun crossfit’s Avonds gaf ik weer training bij mijn loopgroep in het dorp. Vanaf nu gaat er iets veranderen op de dinsdag. Om de week geef ik training. De andere avond ga ik survivallen.

Woensdag
Het voor dag en dauw uit de veren zijn heeft zo zijn voordelen. Voor 6 uur was ik al klaar met mijn mobiliteits- en stretchoefeningen. Met zonsopkomst was ik in het bos te vinden voor een duurloopje en het spotten van reeën. Dat leverde mooie plaatjes op (en drie reeën). Geweldig! De zon kwam in een rode gloed op achter de bomen. Na een drukke dag nog een Wod gedaan.
Polaroid CUBE
Donderdag
Onverwachts kon ik deze week een leuk gesprek inplannen. Toch ook wel erg spannend, maar binnenkort meer.
Samen met Susanne bracht ik een avondje door bij Kei Boulderhal in Amersfoort. Een avondje boulderen smaakt naar meer!
RunAndreaRun boulderen
Vrijdag
Weer een fijn zakelijk gesprek gehad. Heel leuk om van de zijlijn op de hoogte te zijn van iets nieuws. Heel stiekem spotte ik iets…
RunAndreaRun Herzog medicalDe Wod van de avond zal ik niet snel vergeten. Ik weet nu weer even wat leg day is… Vier rondes van 400m roeien en 15 back squats gaan dus echt niet in de koude kleren zitten…

Zaterdag
Ik zou eigenlijk met Sanne om 6.30 uur gaan lopen, maar het was veel te verraderlijk op de weg.
RunAndreaRun snowAchteraf gezien maar goed ook dat ik niet gelopen heb. Ik had me toch spierpijn van Crossfit van vrijdagavond! In plaats van hardlopen ging ik wandelen. Door de stad. Saaaale!

Totaal loopkilometers: 20 km
Jaartotaal loopkilometers 2015: 45 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!