Training

Sportweek 41 2012

Wat was MudMasters gaaf! En het hele weekend was gaaf! Zondag werd er weer gebootcampd met Sportoptimaal. Dit keer werden 2 ladingen boomstammen meegezeuld door Roberto en Denise. Dit keer iets minder pittig meegedaan, een beetje herstellen van zaterdag kan geen kwaad.
Bootcamp okt 2012 4Bootcamp okt 2012 3
En dan denk je weer een lekkere trainingsweek voor de boeg te hebben, maar dan gooit hoofdpijn toch een partij roet in het eten. Woensdag wel een rustige duurloop gemaakt, maar dat resulteerde weer met pijnstillers op de bank… Donderdagavond wilde ik toch een frisse neus halen. Gelukkig was het een programma waar ik wel mee uit de voeten kon. In een rustig tempo werden de ins & outs afgewerkt op het viaduct. Zaterdagochtend was het hoofd pijnvrij, maar ik merkte dat de afgelopen week veel energie heeft gekost. De benen waren leeg. Hopelijk volgende week een betere week!

zo: bootcamp (6 km)
wo: duurloop (13 km)
do:training Altis, ins & outs (9 km)
za: training LGAS, 1-2-3-4-5-6 min (10 km)

Totaal loopkilometers: 38 km
Jaartotaal loopkilometers: 1279 km
Weekgemiddelde: 31 km

4 reacties

  • Andrea

   Nee nog nooit, ga er altijd vanuit dat het spierspanningshoofdpijn is… Wat heeft het HB gehalte voor invloed op hoofdpijn? Kun je daar ook vermoeid van raken?

 • grijze harrie

  Bij foto linksonder:
  1. Je kunt beter met je hoofd in de wolken lopen dat met je hoofd vlak bij de grond, dus zorg dat je verlieffffd blijft, krijg je ook minder hoofdpijn.
  2. Om hogerop te komen ( lees: meer verdienen in minder tijd) is het handig om kruiwagens te gebruiken. Als je zelf onderdeel bent van de kruiwagen dan gaat dat niet lukken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!