Training

Sportweek 43 2012

Na de off-day van zaterdag voelde ik me zondag gelukkig fit genoeg om een stukje te gaan dribbelen. Een duurloopje zou het worden met als doel 12 km, maar met meerdere mogelijkheden om stukjes af te snijden. Het koste wat overredingskracht, maar uiteindelijk heb ik de volledige route gelopen. Nu benieuwd hoe mijn lijf hierop reageert.

Nou…. dat werd dus maandag weer een off-day en van de dokter het advies om het nog rustiger aan te doen. De bloeduitslagen waren goed, dus hij gaat uit van een virus. Bloeddruk was nu in ene 100/60, ook weer een stuk beter, maar wel erg laag voor mijn doen.
Dinsdag had ik een goede dag en met een rustig duurloopje van 6 km op het programma met de trainingsgroep waagde ik het er op. Ook donderdag liep ik weer rustig mee. Alles gaat in een aangepast tempo, maar ik loop. En eigenlijk ging het de 2e helft van de week een stukje beter.
Zaterdag zou een test worden. Met eerst een ochtendtraining, die ik op heel rustig tempo liep, zou ik ’s avonds (voor zover dat zou gaan) meelopen met de Halloweenrun van Run2Day in Amsterdam…

zo: duurloop (12 km)
di: training Altis, duurloop (6 km)
do: training Altis, fartlek (7 km)
za: training LGAS, fartlek (8 km)
za: Halloweenrun Amsterdam (10 km)

Totaal loopkilometers: 43 km
Jaartotaal loopkilometers: 1337 km
Weekgemiddelde: 31 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!