Training

Sportweek 43 2013

Deze sportweek komt een dagje later dan normaal. Maar dat heeft een reden. En die reden had te maken met de Halloweenrun van zaterdagavond. Maar laat ik bij het begin van de week beginnen. Het lijkt wel of hardlopen iedere dag leuker wordt. Ook al loop ik al lang, ik geniet nog steeds van iedere meter die ik loop. Helemaal als dat op plekken is waar ik niet zo vaak kom, of waar je al hardlopend anders nooit komt! Zoals tijdens de Brugge Urban Trail. Genieten in het kwadraat was het!

Dinsdag leek het wel zomer! Met 20 graden was het ’s avonds tijdens de baantraining gewoon warm. Aangezien deze maand nog steeds een beetje als rustmaand wordt gezien, begonnen we het hoofdprogramma met een steeple parcours van 6 minuten gevolgd door 3 x 100-200-300m knallen. De beentjes waren weer even lekker los gelopen! Maar ik ben de training niet vol uit mijn dak gegaan, want woensdag stond er een lange duurloop in de planning. Nu ik vakantie heb, neem ik het ervan. Het was heerlijk weer om te lopen, wel veel wind, maar de 19 kilometers gingen soepel onder de voetjes door met daarin ook een tempoblok van 5 kilometer.

Voor de verandering trainden we donderdag op de beruchte brug in plaats van op de baan. Een rustige fartlek training was het, maar deze brug gaan we de komende maanden weer vaker zien…
Met Jantiene had ik vrijdag een dagje gepland om eens de website door te spitten, een werkbezoekje af te brengen en uiteraard een duurloopje te doen. Al hardlopend komen wij op de leukste en gekste ideeën.
Sportweek 43 CollageDe hele week is het al heerlijk herfstweer. Het zonnetje schijnt en het is warm. Zo ook zaterdagochtend tijdens de training bij LGAS Voor de verandering gingen we naar de Eenzame Eik voor en fartlektraining. Altijd 1 van de favoriete trainingen: je hebt geen idee wat je die training gaat doen, maar het zijn altijd leuke snelheidsspelletjes. Zaterdagavond liep ik in Amsterdam mee met de Run2Day HalloweenRun. Wat was dat gaaf! Met een grote groep verklede mensen zetten we Amsterdam op stelten, heerlijk! Het verslag kun je morgen lezen. Als Harry Potter met een bezem tussen de benen liep ik deze avond ook mijn 2.000ste kilometer van dit jaar!

zo: Brugge Urban Trail (10 km)
di: baantraining Altis, 3 x100-200-300m (9 km)
wo: duurloop (19 km)
do: baantraining Altis, fartlek op de brug (8 km)
vr: duurloop (11 km)
za: training LGAS, fartlek (10 km)
za: HalloweenRun Run2Day (8 km)

Totaal loopkilometers: 75 km
Jaartotaal loopkilometers: 2.000 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!