Training

Sportweek 43 2017

Alle drukte is voorbij, tijd voor weer wat rustig vaarwater en regelmaat in mijn leven. Al wil het sporten niet echt lukken. Ik kan me er even niet toe zetten.

Zondag
En dan is het alweer voorbij. Spartan Race editie IJmuiden aan Zee zit er al weer op. Het is nu afbreken en opruimen geblazen. Samen met Susanne maak ik de parkeerplaats rommelvrij en verwijderen we nog wat lintjes van het parcours.
IMG_20171022_101621In de middag brengen Sofie en ik een gehuurd taxibusje terug. Ik krijg de smaak te pakken in dat pakbeest en de sluizenroute gaat soepeltjes. Met nog een ritje naar huis vertrekken Susanne en ik rond half vier. Pas thuis merk ik hoe moe ik ben. Toch een beetje jetlag?
IMG_20171020_172341
Maandag
Zo waai je bijna de zee in en zo zit je weer in de luwte van je kantoor. De rust keert weer en dat merk ik. Mijn hoofd zit vol en mijn lichaam vindt het nodig daarop te reageren. Ik voel me niet echt fit…

Dinsdag
Ook vandaag emmert het wat met mijn gevoel. Alsof ik griepspierpijn heb, maar dan zonder de koorts. ’s Avonds haal ik een frisse neus.
Terug van weg geweest, want eindelijk sta ik weer voor de loopgroep, na al die weken van reizen. De laatste keer dat ik training gaf was het nog licht, maar het is nu weer echt winter aan het worden. Vanwege het gebrek aan licht trainen we in de wintermaanden altijd op het korfbalveld. Het is weer even wennen. Volgende week start ook weer onze beginnersgroep die naar de Florijnloop toe gaat trainen. Heel veel zin in!

Woensdag
Mijn dagje vrij gebruik ik om eerst eens even flink uit te slapen. Ik slaap de klok rond! Holy shit. Volgens mij was het nodig…  Maar nog steeds voel ik me alsof ik door een vrachtwagen ben overreden en me naar de Crossfitbox slepen lukt me vandaag niet. Gelukkig heb ik een leuke boulderafspraak staan in de avond. Al moet ik  me er maar bij neerleggen dat het totaal niet gaat. Ik val overal uit, routes lezen sla ik voor het gemak maar over want dat vraagt veel te veel van de focus en op het campusbord raak ik de weg kwijt omdat ik niet kan kiezen wat ik vast wil pakken! Dus… Gelukkig heb ik er geen beelden van!

Donderdag
Geen koorts, maar ik voel me een vaatdoek van heb ik jou daar. Vandaag werk ik vanuit huis al doet alleen al zitten of hangen pijn in mijn hele achterkant van mijn lijf. IK WIL NIET ZIEK WORDEN! Daar heb ik geen tijd voor. O ja, ik scoor nog wat leesvoer!
22730548_1563991523662208_2531149844181495746_n
Vrijdag
Grote twijfel. Wel of niet naar Huub in Breda? Kan ik met dit lichaam wel trainen? Nou, dat antwoord kwam na de behandeling die ik kreeg. Stress in het lichaam was de oorzaak van de huidige disfuncties. Dus die werden opgeheven. Het gevolg? Ik voelde me direct een stuk beter, zowel mentaal als fysiek. Bizar. Daarna een ultra korte training, want al snel bleek dat het lichaam nog niet helemaal mee wil werken en het nodig vond even een koortsstuip af te geven. Waarschijnlijk moest er even wat uit! Ik krijg huiswerk van Huub mee: niets doen! Op een paar keer slepen deze week na. Herstellen moet ik.

Zaterdag
Ok, een beetje reactie in het lichaam van de behandeling zaterdag en mijn hoofd voelt nog aan als een wattenbol, maar ik voel me echt al een stuk beter! Dit weekend even een beetje rustig aan dus. Mijn beweging pak ik vandaag met het shoppen van een nieuwe spijkerbroek, omdat ik in de VS eruit was gescheurd. Koffie kon niet ontbreken natuurlijk.
IMG_20171028_145647Eindelijk ook de tijd om even met een filmpje op de bank te ploffen. En in slaap te vallen…

Totaal loop kilometers deze week: 0 km
Jaartotaal loopkilometers 2017: 920 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!